Jobbet Utvecklare C++ till UMS Skeldars UAS-plattform! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Utvecklare C++ till UMS Skeldars UAS-plattform! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

UMS Skeldar befinner sig i en spännande fas med att öka tempot i utvecklingen och produktionen av UAS-plattformen Skeldar V-200 för den militära och civila marknaden världen över. Förutom att du får vara med och utveckla framtidens teknik blir du även en del av ett seniort team som lägger stor vikt vid kreativitet, samarbete och nya lösningar. Ta chansen att få vara en del av deras expansionsresa i rollen som mjukvaruutvecklare, där du får arbeta med hela utvecklingskedjan, nära både produkt och kund.

Academic Work söker tillsammans med UMS Skeldar en mjukvaruutvecklare till deras utvecklingsteam. Här får du möjligheten att arbeta med avancerad teknik i ett företag som värdesätter god teamkänsla och eget ansvar. I den här rollen kommer du att ha ett helhetsperspektiv där du arbetar med utveckling och underhåll av UAS-system.

UMS Skeldar bildades 2016 och är ett högkvalificerat företag med alla funktioner som krävs för att utveckla och leverera kompletta UAS-system. De är nu i en mycket expansiv fas där visionen är att tillhandahålla avancerade lösningar för obemannade helikoptersystem för att möta komplexa utmaningar på dagens marknad.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos UMS Skeldar.

Kandidatprofil

I denna roll kommer du arbeta med utveckling av både farkost och markstationen som de obemannade helikoptrarna opereras ifrån. Du kommer vara med och driva utvecklingen av systemen framåt men samtidigt arbeta med underhåll, felsökning och debugging. Här får du arbeta med hela kedjan där du utvecklar, testar och dokumenterar på egen hand. Rollen är bred och varierande och det kommer därför finnas möjlighet att påverka hur rollen utvecklas med tiden. Dessutom har du hangaren vägg i vägg så att du lätt kan prata med installatörer och flygprovare om hur de system du utvecklar ska installeras, konfigureras och användas. Du välkomnas till en företagskultur där samarbete mellan alla olika roller och funktioner är en självklarhet.

Tjänsten passar dig som har förmågan att se användar- och säkerhetsperspektivet på det du utvecklar samtidigt som du får använding av din kreativitet och innovation. Här får du även goda möjligheter att vara med och påverka i en mindre verksamhet men med höga ambitioner. Du som drivs av att få ta mycket eget ansvar där du ständigt får utmana dig själv samtidigt som du tar del av ett starkt teamfokus kommer passa perfekt i denna roll!

* Har högskoleexamen inom relevant område, exempelvis datateknik, elektroteknik eller liknande.
* Har goda kunskaper i C++. Har du även kunskaper i Java, C# och/eller Python så är det en stor fördel.
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, då det underlättar kommunikationen både internt och externt.

Som person har du en god problemlösande förmåga med ett sinne för detaljer och hög kvalité i din kod. Du kommer gärna med nya lösningar samt vågar testa nya idéer samtidigt som du tar ett stort ansvar både för ditt eget arbete och för verksamheten i stort. Utöver detta ser vi att du är mycket samarbetsvillig och tycker att det är roligt att arbeta i team samt bidrar till detta genom en mycket positiv attityd.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående med hänsyn till ev. uppsägningstid.
* Omfattning: Heltid, tillsvidare med ev. 6 månaders provanställning.
* Placering: Linköping.
* UMS Skeldar utför en säkerhetskontroll innan anställning.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten får du gärna höra av dig till rekryteringskonsult Frida Andersson, 013-470 96 09 alternativt till recruitmentlin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15004133-SE

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till