Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Mjukvaruutvecklare till snabbväxande konsultbolag jobb i Göteborg på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Mjukvaruutvecklare till snabbväxande konsultbolag på Framtiden

Mjukvaruutvecklare till snabbväxande konsultbolag

Framtiden Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Har du nyligen tagit examen och vill utvecklas i en roll som konsult? Besitter du ett stort teknikintresse och vill arbeta i en kreativ miljö? Då kan det vara dig vi söker!

Om företaget
Vår kund är ett snabbväxande utvecklingsbolag med kompetenta och erfarna medarbetare.
Deras huvudinriktning är produkt- och produktionsutveckling inom fordonsindustrin och övrig utvecklingsintensiv industri. Verksamheten omfattar produktutveckling inom mekanik och inbyggda system, komplett med stödfunktioner såsom beräkning och projektledning. Vår kund åtar sig tekniskt avancerade uppdrag varpå du får verka i en mycket innovativ miljö och du får möjligheten att prova på olika roller.

Arbetsuppgifter
I din yrkesroll kommer du få vara med att utveckla framtidens lösningar hos deras slutkunder, främst inom fordonsbranschen men också inom försvars-, medtech- och telecombranschen. Arbetsuppgifterna innefattar mjukvarutestning- och utveckling inom inbyggda system. Du erbjuds möjligheter att föreslå och framställa automatiserade tester, verktyg och tekniker för att utveckla verksamhetens arbetssätt. Som konsult kommer du at få möjligheten att prova på flera olika uppdrag för flera kunder i branschen

Din profil
Vi söker dig som har en relevant utbildningsbakgrund för rollen och vill använda dina idéer i en kreativ miljö. Vi tror att du besitter ett stort teknikintresse och gärna inom fordonsindustrin då det är i den bransch som slutkunderna befinner sig inom.

Skallkrav
- Civil-/högskoleexamen inom relevant område t.ex. mekatronik, teknisk fysik eller elektroteknik
- Tala och skriva obehindrat på svenska
- C/C++, Python eller Matlab/Simulink

Meriterande
- Egna projekt på fritiden
- Körkort
- Examensarbete inom Automotivebranschen
- Vector produkter t.ex. CAN, CANalyzer

Personliga egenskaper
- Drivande
- Kommunikativ
- Teamplayer

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Start: Omgående
Placering: Göteborg

Arbetsuppgifter I din yrkesroll kommer du få vara med att utveckla framtidens lösningar hos deras slutkunder, främst inom fordonsbranschen men också inom försvars-, medtech- och telecombranschen. Arbetsuppgifterna innefattar mjukvarutestning- och utveckling inom inbyggda system. Du erbjuds möjligheter att föreslå och framställa automatiserade tester, verktyg och tekniker för att utveckla verksamhetens arbetssätt. Som konsult kommer du at få möjligheten att prova på flera olika uppdrag för flera kunder i branschen Din profil Vi söker dig som har en relevant utbildningsbakgrund för rollen och vill använda dina idéer i en kreativ miljö. Vi tror att du besitter ett stort teknikintresse och gärna inom fordonsindustrin då det är i den bransch som slutkunderna befinner sig inom. Skallkrav - Civil-/högskoleexamen inom relevant område t.ex. mekatronik, teknisk fysik eller elektroteknik - Tala och skriva obehindrat på svenska - C/C++, Python eller Matlab/Simulink Meriterande - Egna projekt på fritiden - Körkort - Examensarbete inom Automotivebranschen - Vector produkter t.ex. CAN, CANalyzer Personliga egenskaper - Drivande - Kommunikativ - Teamplayer
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000078787458