Jobbet Mjukvaruutvecklare till Randstad Technologies har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mjukvaruutvecklare till Randstad Technologies publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vi letar nu efter drivna utvecklare till Randstad Technologies konsultteam. Hos Randstad Technologies blir du en del av vår kompetenta IT-konsultstyrka och får möjligheten att arbeta med intressanta bolag inom en rad olika spännande branscher. Som konsult hos oss erbjuds du en konkurrenskraftig lön, kollektivavtalade villkor, tjänstepension och försäkringar. Du får även förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Vidare får du givetvis en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar till kompetensutveckling på varierande, spännande uppdrag. Vår ambition är att du ska få möjlighet att växa och få alla förutsättningar du behöver för att göra karriär hos oss. 


ansvarsområde.

Vi söker dig som är front-end, back-end, fullstack eller embedded-utvecklare som älskar att lösa tekniskt kluriga problem och som brinner för mjukvaruutveckling. Du kommer arbeta som konsult ute hos våra kunder på varierande uppdrag. Vi samarbetar med alltifrån startups till väletablerade bolag och offentliga verksamheter. Det kan handla om nyutveckling eller vidareutveckling av befintliga produkter. Det spelar ingen roll om du är i början av din karriär eller är gammal i gamet- vi utgår från dina tidigare erfarenheter, tekniska kunskaper och framförallt vad du vill arbeta med och ser på så vis till att du får arbeta med uppdrag som är utvecklande för dig, där du är idag. 


kvalifikationer.

Personlighet är av stor vikt och vi tror att du har ett stort tekniskt intresse, är analytisk, engagerad och gillar att dela med dig av din kunskap. Du är lyhörd för kundens behov och tycker om att arbeta i team. Utöver detta hoppas vi att du har: 
* En eftergymnasial utbildning inom mjukvaruutveckling
* En vana att arbeta enligt agila metoder 
* Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska 

Har du några års erfarenhet av mjukvaruutveckling  är det mycket meriterande.


ansökan.

Om du är sugen på att veta mer om rollen som konsult hos Randstad Technologies, så ser vi fram emot att ta del av din ansökan! Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till [ Email address blocked ] , alternativt 0723639372

Referens

201309959

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till