Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Mjukvaruutvecklare till NFO Drives jobb i Karlshamn på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Mjukvaruutvecklare till NFO Drives på Framtiden

Mjukvaruutvecklare till NFO Drives

Framtiden Karlshamn, Blekinge län Heltid
Älskar du mjukvaruutveckling och har ett extra öga för embedded utveckling? Vill du arbeta med ny teknik i ett litet arbetsteam där du har en central roll? Då är detta tjänsten för dig! Vi söker nu för NFO Drives räkning en mjukvaruutvecklare med fokus C# och embedded C. 

OM FÖRETAGET
NFO Drives är ett litet företag med stora kunder som arbetar med utveckling och tillverkning av produkter med energieffektivisering av elmotorer till exempelvis maskiner, fläktar och pumpar. Deras produkt är en frekvensomriktare med sinusteknik som kan anpassa motorns varvtal till aktuellt behov, vilket gör att det kan sparas upp till 70% mer energi. NFO Drives erbjuder en roll på ett spännande företag i en trivsam arbetsmiljö med kompetenta kollegor och en hjälpsam och prestigelös atmosfär. Här blir du en del av ett litet arbetsteam där du har stora möjligheter att själv påverka och komma med din input.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som mjukvaruutvecklare hos NFO Drives kommer du att ingå i ett litet och kompetent team om två utvecklare. En perfekt möjlighet för dig som är nyutexaminerad och vill ha stort eget ansvar samtidigt som du får all stöttning du behöver från dina seniora kollegor. Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta på en av NFO Drives nya produktserier. Här kommer du främsta att arbeta med utveckling i C# men även i embedded programmering i C för deras frekvensomriktare.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:
- Att underhålla och i viss mån vidareutveckla befintlig mjukvara vilken är avsedd att köras på en PC
- Att utifrån befintlig mjukvara ta fram ett förslag på ett moderniserat utseende och vidareutveckla mjukvarans själva koncept
- Att implementera detta koncept och ta fram en mjukvara och validera denna mot NFO Drives produkter
- Att bygga en installer som NFO Drives användare kan ladda ner från webben och installera på PC

DIN PROFIL
Vi söker dig som älskar att utveckla! Vi tror att du antingen är en högskole- eller civilingenjör inom datateknik eller elektroteknik men ditt intresse, din kunskap och önskan att utveckla är det viktigaste. Vi ser gärna att du har suttit med något projekt på fritiden för att grotta ner dig än mer i utvecklingen. Du har förutom detta tidigare erfarenhet av C#, antingen från skolan eller privat projekt och du har ett intresse för embedded C.

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Karlshamn
Arbetstider: 08.00 - 17.00
Omfattning:  Heltid

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så sök tjänsten redan idag!

Vi tror att du antingen är en högskole- eller civilingenjör inom datateknik eller elektroteknik men ditt intresse, din kunskap och önskan att utveckla är det viktigaste. Vi ser gärna att du har suttit med något projekt på fritiden för att grotta ner dig än mer i utvecklingen. Du har förutom detta tidigare erfarenhet av C#, antingen från skolan eller privat projekt och du har ett intresse för embedded C.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000050061299