Jobbet Mjukvaruutvecklare till multinationellt företag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mjukvaruutvecklare till multinationellt företag publicerad av Framtiden AB

Jobbet utgår om 3 dagar
Full-Time
Karlstad

Arbetsbeskrivning


Har du ett stort intresse för mjukvaruutveckling? Trivs du att arbeta i team med komplexa uppgifter? VIll du vara med och bidra till ett mer, utökat digitalt samhälle? Läs annonsen nedan och sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som utvecklare hos vår samarbetspartner kommer du att arbeta med programmering i främst programspråken, C / Java / C++ och du kommer att arbeta i Scrum-team där man tillsammans arbetar i olika delar av stora projekt i att ta fram ny teknik inom radio/telekommunikation. Projekten man sitter i varierar beroende på vilken slutkund man sitter i projekt åt men det är främst inom implementering av det nya 5G-nätet samt utökning av det redan existerande 4G/LTE nätet.

Om företaget
Företaget som idag är världsledande inom sitt segment har ett av sina större Sverige kontor här i Karlstad med drygt 230 medarbetar på plats i nya fräscha lokaler. Företaget har en vision om att vara en ständig partner i utvecklande av kommunikation ute i världen och arbetar mot dem allra största slutkunderna i städer runtom i hela världen.

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Din profil
För passa in i rollen som utvecklare hos vår samarbetspartner ser vi att du har en avslutat utbildning inom Data/IT med fokus mot programmering. Vi ser att du har goda kunskaper i att utveckla i åtminstonde något av programspråken: C / Java / C++. Som person krävs att du tycker om att arbeta i komplexa, stora projekt och ha ett genuint intresse för programmering.

Skallkrav:

- Eftergymnasial utbildning inom data/IT
- Genuint intresse mot systemutveckling
- Kännedom i något av ovanstående programmeringsspråk

Meriterande:

- Arbetat med systemutveckling sedan tidigare
- Arbetat inom tele/kommunikationsbranschen tidigare

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placeringsort: Karlstad
Start: Enligt överenskommelse.
Lön: Enligt överenskommelse.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Referens

22071

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till