Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Mjukvaruutvecklare till kund i Jönköping jobb i Jönköping på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Mjukvaruutvecklare till kund i Jönköping på Randstad AB

Mjukvaruutvecklare till kund i Jönköping

Randstad AB Jönköping, Jönköpings län Deltid


arbetsbeskrivning.

Vill du arbeta med framtidens teknik gällande förbättring och teknikutveckling med avancerade robotgräsklippare? Vill du vara en del av ett team bestående av erfarna kollegor som samarbetar har roligt på jobbet? Här får chansen att arbeta i ett team som matchats med din kompetens och hur du vill utvecklas framåt. 

Ansök snabbt och enkelt direkt i mobilen genom att svara på några frågor. CV behövs inte.


ansvarsområde.

Som utvecklare inom inbyggda system kommer din främsta arbetsuppgift vara att arbeta med hårdvarunära programmering i C. Du blir del av en avdelning som idag består av ca 95 duktiga kollegor och befinner sig i expansiv fas och behöver förstärkning av flera kollegor. Avdelningen består i sin tur av ett antal mindre team som arbetar enligt scrumliknande metodik där det löpande arbetet delas upp i sprintar. Du kommer bli placerad i ett team som passar dig samt hur du vill utvecklas framåt. 

Dessa robotgräsklippare är utrustade med mycket avancerad teknik för att förbättra klipp- och köregenskaper med bland annat GPS-stödd manövrering och inbyggd vädertimer. Rollen handlar om att förstå den tekniska miljön och göra allt från att uppdatera drivrutiner och utveckla algoritmer. Majoriteten av arbetet innefattar nyutveckling och en mindre del förvaltning. 


arbetstider.

Heltid.


kvalifikationer.

Vi hoppas att du vill vara en del av den spännande resan framöver att utveckla ny teknik.

Vi söker dig med:
  • eftergymnasial utbildning från högskola/universitet inom t.ex. datateknik, inbyggda system, robotik, teknisk fysik eller annan utbildning
  • kunskap inom C-programmering
  • kunskap inom Python
  • god samarbetsförmåga
  • brinnande intresse för teknik och programmering
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du har ett brinnande intresse för teknik och programmering. Vi hoppas att du vill vara en del av den spännande resan framöver att utveckla ny teknik. Här får du stora möjligheter att utvecklas individuellt och även friheten att utveckla med kreativitet för att tillgodose både egna och kunders behov.


ansökan.

Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. För mer information, kontakta Alice Gustafsson på [ Email address blocked ] eller 072-0645997
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201359517