Jobbet Mjukvaruutvecklare till ett av världens största telekommunikationsföretag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mjukvaruutvecklare till ett av världens största telekommunikationsföretag! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Har du en utbildning inom systemvetenskap eller annan likvärdig erfarenhet? Vill du jobba i ett branschledande företag där det är högt i tak och stor utvecklingspotential? Då har vi den rätta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som Mjukvaruutvecklare hos vår kund kommer du att tillsammans med 5-6 andra medarbetare utgöra ett team, vars jobb är att med hjälp av programmeringsspråket C++ rätta-, förbättra- och skapa koder till mjukvara. Mjukvaran som hanteras används för att skapa, utveckla och effektivisera nätverk inom telebranschen. Från det uppdrag som ditt team tilldelas kommer diverse arbetsuppgifter att fördelas ut till respektive person. Du kommer därför alltså att både arbeta i team och självständigt. På din nya arbetsplats kommer du att tilldelas en ”buddy”, vars jobb är att lära upp dig och göra dig till expert på ditt yrke.

Om företaget
Hela 40 % av av världens mobila trafik överförs via vår kunds nätverk och över 180 länder världen över har kunder som tar hjälp av företagets ledande Informations- och kommunikationsteknik. Med hjälp av sina produkter gör dem de möjligt för kommunikationsbranschen tillsammans med andra sektorer att göra bättre affärer, öka effektiviteten, förbättra användarupplevelsen och fånga nya möjligheter. Största delen av företagets samarbetspartner utgörs av Kina och Indien. ”Varje gång du öppnar din smartphone, varje gång du startar upp en app, varje gång du ringer ett telefonsamtal ansluter du till internet. Den anslutning är vad vi gör!”

Din profil
Vi söker dig som med sitt stora IT-intresse, starka laganda och noggrannhet kan hjälpa företaget att fortsätta driva sin utveckling framåt. Om du känner dig redo för denna utmaningen är du rätt person för tjänsten! Skallkrav: - Utbildning inom systemvetenskap eller annan bakgrund med motsvarande kunskaper - Engelska i tal och skrift - Stort programmeringsintresse Meriterande: - Tidigare erfarenhet inom området - Högskoleingenjörsexamen inom systemvetenskap - Arbetat med relevant skolprojekt inom området

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Omgående Placeringsort: Göteborg Arbetstider: 8-17 med flex Omfattning: 100% Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

Referens

19643

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till