Jobbet Mjukvaruutvecklare till Encoders & New Opportunities har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Mjukvaruutvecklare till Encoders & New Opportunities publicerad av Axis Communications

Heltid
Sweden - Lund
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Referensnummer: 2254

VAD ÄR AXIS?
Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996 och har sedan dess levererat en rad banbrytande produkter och stått för många branschgenombrott. Vi ser nu fram emot att bana väg för många fler!

Axis erbjuder en öppen företagskultur där vi tillåter och uppmuntrar våra anställda till självständigt tänkande. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen. På Axis får du möjligheten att bygga ditt nätverk för framtiden. Här samlar vi duktiga och kreativa människor som alla arbetar mot samma mål att vara nummer ett. Kom in i gemenskapen och bidra med just din kunskap.

VAD KOMMER DU ATT JOBBA MED?
Avdelningen Encoders & New Opportunities är ansvarig för utveckling av nya produkter och produktsegment. Arbetet sker i projektform där medarbetare från många olika discipliner ingår: mjukvara, bildkvalitet, mekanik, elektronik, industridesign, produktionsteknik med mera. Vår avdelning har en blandning av juniora och seniora medarbetare som arbetar tillsammans och lär av varandra i ett öppet hjälpande klimat. Vi fokuserar på nyutveckling och försöker se möjligheter i stället för problem.

VEM SÖKER VI?
Vi söker nu mjukvaruutvecklare för inbyggda system. Vi söker dig som gillar C-programmering med Linux som arbetsmiljö. Du har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område. Arbetet kräver en lagspelare som har lätt för att jobba med nya människor. Vi tror också att du inte är rädd för att ta egna initiativ samt att du gillar omväxling.

VAD KAN AXIS ERBJUDA DIG?
Axis är ett världsledande företag med kontor och kunder över hela världen. Vi utvecklar och säljer system som används till övervakning och säkerhetslösningar. Vi är inne i en expansiv fas, vilket innebär nya utmaningar och stora möjligheter att utvecklas på ett personligt och professionellt plan. Inom Axis läggs fokus på ett ledarskap som utvecklar medarbetarna och företaget. I Lund finns huvudkontoret med företagsledning samt vår forsknings- och utvecklingsavdelning. Vi ser fram emot din ansökan!

ANSÖKAN
Axis inser vikten av en blandad personalstyrka. Vi vet att olikheter i våra grupper och i vår organisation skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativitet som är en förutsättning för vår framgång. Vill du växa med oss?

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Patrik Svensson på telefon 046-272 1800 eller patrik.svensson@axis.com. Vi granskar ansökningar kontinuerligt så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Denna rekrytering hanteras av Axis Communications AB och vi avböjer vänligt men bestämt alla samtal från rekryterings- och konsultbolag.

Referens

2062229

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Liknande jobb

Reliningstekniker Malmö Wikan Personal AB
Kontors- och ekonomiassistent Helsingborg Framtiden
Företagssäljare Malmö Office Management
Product Imaging Engineer R&D Lund Axis Communications
.Net-utvecklare åt produktutvecklingsföretag Lund Nigel Frank International
Produktionspersonal Höör Wikan Personal AB
C-chaufför Malmö Wikan Personal AB
Budbilsförare Malmö Wikan Personal AB
Elmontör Landskrona Wikan Personal AB
Sågoperatör Klippan Wikan Personal AB
Materialförsörjare Ystad Wikan Personal AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Lund).
Du kan avregistrera dig när som helst.