Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Mjukvaruutvecklare till avdelningen Drive Systems på Husqvarna jobb i Huskvarna på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Mjukvaruutvecklare till avdelningen Drive Systems på Husqvarna på Randstad AB

Mjukvaruutvecklare till avdelningen Drive Systems på Husqvarna

Randstad AB Huskvarna, Jönköpings län Heltid


arbetsbeskrivning.

Avdelningen Drive Systems arbetar med Husqvarnas världsledande batterimotorsågar och står just nu inför stora tekniksteg för att anpassa oss både till framtiden och miljön.

Till vårt agila scrumteam söker vi nu en person som vill jobba med en plattform för ett stort antal batteriprodukter. Teamet arbetar tillsammans med mjukvaran till Husqvarnas handhållna batteriprodukter som gruppen ansvarar för. Det finns stora möjligheter att påverka hur gruppen arbetar både med mjukvaran och arkitekturen. Våra projekt involverar både underhåll och nyutveckling. Kommunikation och samverkan med andra team rörande funktion och testning ingår i rollen.

Teamet är litet och håller på med flera projekt. Arbetet är omväxlande och stora möjligheter att forma rollen själv finns! 


ansvarsområde.

Gruppen jobbar med kravnedbrytning, strukturera mjukvaran, kodgranskningar, modultestning och integrationstestning. Teamet ansvarar för en del säkerhetskritiska mjukvara som utvecklas enligt IEC 60730. Denna del är en mindre del av plattformen men väldigt viktigt. Gruppen tar fram mjukvarans utveckling/roadmap framåt, deltar i tekniska diskussioner kring mjukvaran och för att mjukvarustandarder efterlevs. I rollen finns en frihet att kunna påverka och komma med idéer hur vi ska arbeta framåt och föreslå förbättringsåtgärder. 

Vi söker dig med tidigare erfarenhet som mjukvaruutvecklare. Har du relevant erfarenhet och vill utvecklas inom världsledande teknik för batteri/motorstyrning ger vi dig rätt förutsättningar för att växa in i rollen hos oss! 


kvalifikationer.

För att passa in och trivas i rollen tror vi att du har: 
  • Högskole- eller universitetsexamen inom relevant område
  • Flerårig erfarenhet av inbyggda system
  • Goda kunskaper i C-programmering
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift (svenska är meriterande)
Följande kunskaper är meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av mjukvaruarkitektur, antingen som utvecklare eller arkitekt
  • Tidigare erfarenhet som ledare
  • Kunskaper inom: C++/GIT/GCC/ARM Cortex-M
Vem är du?
Som person är du driven, analytisk och kreativ. Du gillar att utvecklas och lära dig nya saker. Vidare är du nyfiken, både på tekniken och hur allt runtomkring fungerar och du delar med dig av din kunskap och person. Du är bra på att se och hitta lösningar på hur mjukvara kan byggas upp på ett effektivt sätt att underhåll blir enkelt och varianthanteringen blir effektiv.


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Husqvarna med Randstad Technologies som är ett nischat rekryterings- och konsultbolag inom IT. För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Dejler på [ Email address blocked ] eller 0725-29 06 05.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201365794