Jobbet Mjukvaruutvecklare som är steget före har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mjukvaruutvecklare som är steget före publicerad av Syntronic

Full-Time
Linköping
Fast

Arbetsbeskrivning

Syntronic är ett ledande designhus specialiserade inom avancerad produkt- och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjänster. Våra kunder och partners är några av världens mest teknikintensiva företag och organisationer och återfinns inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin. Våra kontor finns i Gävle, Göteborg, Linköping, Lund, Kumla, Sandviken, Stockholm, Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Chengdu, Nanjing, Tianjin, Hong Kong, Jakarta, Ottawa, Tokyo och Santa Clara.

Vår framtid ser positiv ut och vi tror att vi inom kort kommer att ha ett behov i Linköping av duktiga Mjukvaruutvecklare som vill vara med och utveckla framtiden och förvekliga nya coola idéer kring vad teknik egentligen skulle kunna vara. Skicka därför in din ansökan till vår kandidatbank så kontaktar vi dig så snart vi har uppdrag som vi tror skulle matcha din profil.
På Syntronic får våra utvecklare möjlighet att växa i en internationell miljö med våra drivna och engagerade medarbetare. Att vara Mmjukvaruutvecklare på Syntronic ger dig unika möjligheter att designa, utveckla, testa och förvalta själva mjukvaran. Att få vara en del av Syntronics framgångsrika och kompetenta utvecklingsteam innebär att vi tar tillvara på och lyfter varandras styrkor och erfarenheter.
Som Mjukvaruutvecklare hos oss får man bland annat arbeta med olika typer av mjukvaruleveranser, integration av mjukvara, kravanalyser, systemdesign, arkitektur- och mjukvarudesign. Vi förstår, definiera och förfinar kraven tillsammans med vår spännande kunder. Alla våra utvecklare är delaktiga i alla delar av mjukvaruutveckling och framförallt problemlösningen.
Vi söker dig som:
- En högskole- eller civilingenjörsexamen inom mjukvaruutveckling eller motsvarande

- Kunskaper och erfarenhet inom C, C++ eller Python

- Förmåga att kommunicera på engelska och svenska i tal och skrift.

Ansökan

Du kommer registreras i vår kandidatbank som är vårt nätverk av potentiella medarbetare. Vår förhoppning är att inom snar framtid kunna matcha din kompetens med nya spännande uppdrag hos oss.
Allt du behöver göra är att skicka in ditt CV och vara beredd på att vi kan komma att kontakta dig för att ställa några frågor i syfte att skapa en bättre uppfattning av dig och vad du är intresserad av att arbeta med.

Läs mer om hur vi arbetar i och med COVID-19: [ Link removed ] /> 
Vill du veta mer om Syntronic? Välkommen till [ Link removed ] /> 
Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.
Kontaktperson
 
Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Josefine Bergqvist på [ Email address blocked ] .
 
För att kvalitetssäkra Syntronics rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.

Referens

5562473305

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till