Jobbet Mjukvaruutvecklare sökes till teknikkonsult företag i Linköping! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mjukvaruutvecklare sökes till teknikkonsult företag i Linköping! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Är du erfaren mjukvaruutvecklare? Drivs du av nyteknik? Sök då denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande...

Dina arbetsuppgifter
Som konsult på hos vår kund får du möjlighet till en attraktiv kombination av bransch- och teknikbredd. De skapar förutsättning för att du både ska kunna bredda dig och fördjupa dig. Du ges möjlighet att arbeta med hela utvecklingscykeln från systemering, arkitektur och design till implementation och verifiering. Uppdragen utförs både ute hos kund och internt i vår kunds egna lokaler. Du är med och påverkar och styr över dina uppgifter vilket gör att du får mycket goda möjligheter att växa och utvecklas på det sätt som matchar just dina önskemål. Hos vår kund finns stor kompetens och erfarenhet inom mjukvaruutveckling. De arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla deras förmågor för att möta deras kunder och partners behov och söker nu fler erfarna mjukvaruutvecklare.

Om företaget
Vår kund är ett nordiskt teknikkonsultbolag. Företagets kunder finns i segment som inom flyg och försvar, telecom, verk, myndigheter samt industri. Vår kunds bas finns i Norden och de arbetar även internationellt tillsammans med deras kunder. De växer både organiskt och genom förvärv och de har nästan 1 900 kvalificerade konsulter på ett 30-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. De erbjuder hög leveranskapacitet och ett brett utbud av spetskompetenser och koncept till kunder inom tillverkningsindustri, tjänstesektor, offentlig verksamhet och försvar.

Din profil
Skallkrav: Ingenjörsexamen inom relevant område Några års erfarenhet inom mjukvaru- eller systemutveckling Svenska Engelska Meriterande: Konsulterfarenhet Simulink/Matla Som person bör du besitta ett driv och tycka om att arbeta både självständigt så som i team.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående Placering: Linköping Omfattning: Heltid Lön: Enligt ök. Sök denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande...

Referens

20878

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till