Jobbet Vi söker en systemutvecklare till Modine! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vi söker en systemutvecklare till Modine! publicerad av Skill

Heltidsanställd
Söderköping
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Om företaget
Modine i Söderköping utvecklar och tillverkar värmeväxlare för inomhusventilation samt för indirekt kylning av industriella applikationer såsom krafttransformatorer, generatorer, stora elektriska motorer och stationära dieselmotorer sedan 1970. Företaget ingår sedan 2016 i Modine Manufacturing-koncernen och tillhör divisionen Commercial and Industrial Solutions EMEA. Idag är de ca 200 medarbetare och verksamheten utmärks av ett stort tekniskt kunnande och kvalitetsmedvetande. Modine värdesätter en stark värdegrund som präglas av åtagande, tillit, samarbete och säkerhet för sina anställda.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en systemutvecklare till produktutvecklingsavdelningen på Modine i Söderköping. Arbetsuppgifterna innebär att underhålla och utveckla företagets dimensioneringsprogram samt att hjälpa interna och externa aktörer som använder sig av programmet. Med deras kravställningar och era gemensamma förbättringsförslag som grund arbetar du med programmeringen för att maximera och säkerställa programmets prestanda för företagets användning. Du kommer arbeta självständigt, men även ha en nära kontakt med såväl intern personal som externa konsulter. Tjänsten innebär också ett arbete med korta beslutsvägar och högt tempo. Då du kommer jobba mycket med problemlösning ser vi att du är en person som är van vid att driva ditt eget arbete framåt och trivs med att hitta dina egna lösningar.

Din profil
Du har en teknisk bakgrund med en högskole- eller civilingenjörsexamen inom programmering och systemutveckling, programmeringsvana samt erfarenhet att arbeta med några av följande program:
•Microsoft VB 6, C# och SQL Server 2008
•MVC, Entity Framework, HTML, CSS och JavaScript/jQuery
•Delphi är meriterande Du bör vara analytisk, metodisk och kunna sätta dig in i komplexa IT- system. Du rapporterar till vår teknik- och utvecklingschef på plats i Söderköping men kommer ha din närmsta chef i USA vilket gör att du som söker behöver ha god förmåga att skriva och prata på engelska.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Johanna Sjöström på 011-19 94 65 eller johanna.sjostrom@skill.se. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3584

Liknande jobb

Tekniker med el-erfarenhet sökes! Norrköping Framtiden
Site Manager sökes! Linköping Framtiden
Engagerad Konstruktör Linköping SAAB
Helikoptertekniker Linköping SAAB
Bemanningsansvarig Mjölby Toyota Material Handling
Databaser, hur kul är inte det? Linköping Framtiden
Mjukvaruutvecklare inom automotive Linköping Syntronic
Elingenjör Finspång Unik Resurs
Junior Ingenjör som vill utvecklas Norrköping Unik Resurs
Grävmaskinist sökes! Katrineholm Framtiden
Grävmaskinist sökes! Nyköping Framtiden
Grävmaskinist sökes! Norrköping Framtiden
Mekaniker som vill bli utmanad Linköping Framtiden
Junior app-utvecklare till Briteback Norrköping Framtiden
Business Support Nyköping Lernia
Svetsare Nyköping Lernia
Strategisk inköpare Linköping SAAB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till