Jobbet Mjukvaruutvecklare sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mjukvaruutvecklare sökes! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Vill du arbeta på ett expanderande bolag? Tycker du att mjukvaruutveckling är något som är spännande?
Sök då denna tjänst redan idag! Urval sker löpande...

Dina arbetsuppgifter
Som mjukvaruutvecklare hos vår kund kommer du att arbeta som konsult. Kunderna som man som konsult arbetar mot kan variera från större till mindre bolag. I rollen som utvecklare kommer du främst att arbeta med programmering i C och C++. Du kommer ingå i ett team och delta i olika utvecklingsprojekt där du blir en viktig del av hela processen.

Om företaget
Vår kund är ett ledande teknikkonsultföretag med verksamhet och kunder i hela världen. Företaget har en gedigen satsning på att utbilda sina konsulter för att medarbetarna ska känna att de alltid kan fortsätta utvecklas.
Vår kund finns på flera orter i Sverige med huvudkontor i Stockholm. De söker nu duktiga medarbetare till Linköping. Hos vår kund blir du delaktig i ett expansivt företag med många intressanta uppdrag och kunder.

Din profil
Skallkrav:
Goda kunskaper i C och C++
Svenska
Engelska
Högskoleingenjör inom relevant område
1 års erfarenhet inom relevant arbetsområde

Meriterande:
Civilingenjör
Erfarenhet av hårdvarunära programmering
Linux

Som person bör du känna dig bekväm i att arbeta i team. Du bör besitta ett eget driv och ha en god ansvarskänsla.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Sök denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande...

Referens

19358

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till