Jobbet Mjukvaruutvecklare mot inbyggda system till Coloreel i Jönköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mjukvaruutvecklare mot inbyggda system till Coloreel i Jönköping publicerad av Coloreel Group AB

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill du vara med på en inspirerande resa där ett innovationsbolag står inför att ta en unik patenterad produkt ut på marknaden? 


ansvarsområde.

I rollen som mjukvaruutvecklare kommer du att vara en viktig kugge i utvecklingsavdelningen på Coloreel som idag består av ca 25 medarbetare med olika funktioner och du kommer närmare bestämt att jobba i embedded-gruppen. Gruppen jobbar med scrum-metodik i 3 veckors-sprintar och dagliga stand ups med ditt och andra team som ni har ett nära samarbete med. I rollen kommer att du jobba med nya innovativa tekniker och koncept av mjukvaruutveckling av inbyggda system. Du kommer att jobba med alla delar från idé till release och därmed kommer krav, design, utveckling och testning vara en del av ditt löpande arbete. Du samarbetar tätt med elektronik och mekanik där du på daglig basis kan se resultatet av ditt arbete i produkten. Det kommer att ställas höga krav på kvaliteten av koden och mjukvaran då produkten kommer att finnas i produktionsmiljö. Rent tekniskt kommer du att arbeta med lågnivås-programmering i C++ och vara i daglig kontakt med reglerteknik och sensorer.

Du kommer vara med på en spännande resa tillsammans med teamet och därmed finns utrymme att själv vara med och forma rollen och din egen utveckling. Du kommer in i en fas där kreativitet och innovation är en lika stor del som ansvar och kvalitet. Fortsatt ligger mycket fokus på nyutveckling snarare än förvaltning och på sikt kan du även komma att vara med och ta fram helt nya produkter.


kvalifikationer.

Vi letar efter dig som är civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot mjukvara, data, elektronik eller motsvarande, alternativt ha motsvarande kunskap förvärvad genom arbetslivserfarenhet. 
Du har minst ett par års erfarenhet som mjukvaruutvecklare mot inbyggda system och har därmed god kunskap inom:

-          Programmering i C/C++
-          Inbyggda system

Det är meriterande om du har kunskap inom:

-          Kommunikationsprotokoll
-          RTOS
-          Reglerteknik 
-          Sensorer
-          Git
-          TFS

Tjänsten passar dig som trivs i en dynamisk miljö och är öppen för förändringar. Du tar stort ansvar i arbetet och trivs i en roll där du kan påverka och komma med idéer för att tillsammans med bolaget ta nästa steg. Du brinner för kvalitet och hållbar kod och gör ditt arbete noggrant och strukturerat. Du måste i rollen kunna vara självgående och initiativtagande samtidigt som du är prestigelös och kan samarbeta väl med dina kollegor för att gemensamt uppnå kvalitet.
Att behärska engelska i tal och skrift är ett krav och svenska ser vi som starkt meriterande.

Ett axplock av vad Coloreel kan erbjuda dig

-
Du får vara med i en spännande fas där bolaget släpper sin unika patenterade produkt på marknaden
- Du blir en del av ett bolag med snabba beslutsvägar och får därmed vara med och påverka både teknik, arbetssätt och processer i en internationell miljö
- Jobba med spännande teknik i framkant
- Frihet under ansvar med flexibla arbetstider


ansökan.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Coloreel Group AB med Randstad Technologies som är ett nischat rekryterings- och konsultbolag inom IT. För frågor kring rollen så är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Erik Aronsson på 0724-518228 eller erik.aronsson@randstad.se

Referens

201270838

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till