Jobbet Mjukvaruutvecklare med fokus på IT-säkerhet har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mjukvaruutvecklare med fokus på IT-säkerhet publicerad av Friday Tech Recruitment

Jobbet utgår om 6 dagar
Projektanställd-Visstidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

OM TJÄNSTEN:

Hos Stena kommer du ingå i ett team på 3 personer som arbetar med olika aspekter av IT-säkerhet. Tillsammans skall ni göra det möjligt för Stena att balansera risken för störande utveckling och säkerhet inom Stenas verksamhet. Rollen som utvecklare med huvudfokus på IT-säkerhet kommer innefatta mycket kontakt där en del går ut på att coacha och stödja utvecklarna och plattformsspecialisterna i utvecklingsmönster, distributionsmetoder och andra säkerhetsstrategier. Du kommer även arbeta i nära samarbete med arkitekter och programvaruingenjörer där ni kontinuerligt delar kunskap mellan varandra.

Genom att påverka alla i en positiv riktning vill vi att du ska implementera förfaranden och driva efterlevnaden av dessa förfaranden med fokus för att skapa verklig cybermotståndskraft.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en universitets- eller högskoleutbildning inom IT/teknik, gärna med inriktning säkerhet
  • Känner dig trygg i dina programmeringskunskaper
  • Besitter god förståelse för programvarusäkerhet
  • Kommunicerar väl i tal och skrift både på svenska och på engelska eftersom det krävs i kommunikationen internt och externt

Det är meriterande om du arbetat i en liknande roll tidigare och är van vid att arbeta med säkerhetsdomäner och hantera konfidentiell information. Stena ser det vidare som fördelaktigt om du som nyexaminerad arbetat extra vid sidan om studierna inom relevant område.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet då Stena söker en skarp lagspelare som besitter den tekniska kunskapen men som nu skall ta steget och utvecklas praktiskt. Tillsammans med andra driva Stena-kollegor kommer du utvecklas både personligt och i din yrkesmässiga roll.

OM KUNDFÖRETAGET:

Stena AB koncernen är ett av de största familjeägda bolagen i Sverige och har sina verksamheter globalt inom fem affärsområden: Färjelinjer, Drilling, Shipping, Fastigheter och övriga investeringar inom Adactum. Med omtanke, innovation och effektivt utförande som ledord arbetar våra 15 500 medarbetare runt om i världen med att skapa värde för våra kunder.

Stenakoncernen ligger i framkant när det kommer till digital transformation, att utnyttja stora datamängder och artificiell intelligens. På Stena är det inte bara snack med artificiell intelligens! Här arbetar de faktiskt med AI på riktigt i en mängd olika projekt och användningsområden.

Välkommen till vår hemsida, www.stena.com, för mer information om oss och vår affär.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

STARTDATUM:

Datum för start: omgående eller enligt överenskommelse.

ÖVRIG INFO:


•       Omfattning: Heltid


•       Placering: Göteborg


•       Kontaktuppgifter: Gabriella Bergström, gabriella.bergstrom@friday.se


•       Lön: Fast månadslön, Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Sökord: Systemutvecklare, säkerhet, security, utvecklare, Göteborg,

Referens

friday247

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till