Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Mjukvaruutvecklare med fokus på frontend till Metry! jobb i Göteborg på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Mjukvaruutvecklare med fokus på frontend till Metry! på Academic Work

Mjukvaruutvecklare med fokus på frontend till Metry!

Academic Work Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Vill du vara med och digitalisera fastighets- och energibranschen? I rollen som mjukvaruutvecklare hos Metry får du möjligheten att utveckla och vara en del av deras tillväxtresa. Missa inte chansen att få ingå i ett innovativt och professionellt team med mycket erfarenhet inom branschen! Sök redan idag, urval sker löpande.


Om tjänsten
Metry är ett green tech bolag som har passion för web, big data och molntjänster. Hos Metry finns en stark tro om data driven hållbarhet och med deras energidataplattform hjälper de fastighetsägare att reducera energianvändning och deras koldioxidavtryck.

Nu söker de efter en motiverad frontend utvecklare som trivs med utvecklarprocessen samt samarbete med kollegor för att skapa värde för Metry och dess kunder. Som frontend utvecklare kommer ditt fokus främst vara på frontend, däremot ser Metry gärna att du är flexibel och kan utföra backend uppgifter vid behov. Du kommer vara en del av ett team baserat i Göteborg och hjälpa Metry att ta nästa steg i deras tillväxtresa. För att genomföra detta krävs både juniora och seniora utvecklare vilket innebär att det är möjligt att söka tjänsten även om alla krav inte är uppfyllda.

Metry erbjuder:

I Metrys fina lokaler i centrala Göteborg finner du härliga kollegor och ett företag som värdesätter sin kultur. Det återkommande konceptet Fantastic Fridays är ett av många exempel då workshops, releasefest och diskussionsämnen är på agendan.

Som anställd får du möjligheten att ta del av ett ständigt föränderligt och växande företag där du kan påverka och göra skillnad. Metry uppmuntrar personlig utveckling genom att erbjuda utvecklingsresurser samt främjar en god hälsa genom att erbjuda friskvårdsbidrag och sjukförsäkring.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som

* Har en eftergymnasial högskoleutbildning inom IT och mjukvaruutveckling.
* Har minst 1 års relevant teknisk arbetslivserfarenhet av JavaScript och andra relevanta tekniker, som exempelvis HTML, CSS, TypeScript och DOM.
* Besitter en stark kommunikativ förmåga och är obehindrad i både tal och skrift på engelska, det är meriterande med svenska.

Det är meriterande med:

* Praktisk erfarenhet av moderna JavaScript-verktyg och ramverk (Angular, React, VueJs etc.).
* Erfarenhet av automatiserad testning av front-end-applikationer (Jest, Karma, Jasmine etc.).
* Kunskap om REST API:er och hur man använder dem.
* Erfarenhet av att arbeta i ett team som samarbetar med en produktägare.

Tjänsten passar dig som har utmärkt samarbetsförmåga och trivs med att ta eget ansvar, både när det gäller egna mål men även att sprida positiv energi till teamet. Som person är du strukturerad, självgående och lösningsorienterad. Du räds inte att föra fram din vilja och tro på din sak. Utöver detta bör du ha ett gediget intresse och lyhördhet för förståelsen av kundens behov.

Övrig information

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Lön: Marknadsmässig
* Schema: Kontorstider
* Placering: Kämpegatan 6, Göteborg

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Metrys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Läs mer på Metry's hemsida!
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060427-SE