Jobbet Mjukvaruutvecklare med fokus mot testautomatisering har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mjukvaruutvecklare med fokus mot testautomatisering publicerad av Randstad AB

Jobbet utgår om 7 dagar
Part-Time
Jönköping

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill du vara med och utveckla framtidens intelligenta maskiner och har tidigare erfarenhet av C eller C++? Vill du stärka din kompetens genom att arbeta i en tekniskt komplex miljö? Vill du dessutom vara en del av ett team bestående av kompetenta kollegor som har roligt på jobbet?

Då har vi tjänsten för dig!


ansvarsområde.

Din främsta arbetsuppgift kommer vara att att utveckla automatiserade tester. Du kommer vara en viktig aktör i detta team då testerna idag sker manuellt.  Man jobbar både med funktionstester samt så kommer man utveckla automatiserade tester, vilket man scriptar i python. 

Tekniken som kunden arbetar med är ny teknik och ligger verkligen i framkant vilket gör att mycket av det man kommer att testa, sker i en teknisk komplex miljö.


kvalifikationer.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning, från högskola- eller universitet alternativt har gått en YH-utbildning inom data/IT och är intresserad av att testa mjukvaran i produkter. Då testfallen skrivs i Python är det viktigt att du har tidigare kunskap eller erfarenhet av det, alternativt erfarenhet av C eller C++. Vi ser att du gärna har arbetat i minst ett år med liknande arbetsuppgifter.

Kunden letar efter en person som är nyfiken och öppen för att lära sig nya saker på ett noggrant sätt. De strävar efter bra kvalité i det arbete som utförs och det är viktigt att du är uthållig och vill arbeta långsiktigt. Det viktigaste av allt är att du har ett brinnande intresse för teknik och vill vara en del av den spännande resan kunden håller på att göra.


ansökan.

I den här rekryteringen samarbetar kunden med Randstad Technologies. Om du har frågor om rollen, vänligen kontakta Penny Fielder på [ Email address blocked ] eller 0725083398. Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Referens

201307593

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till