Jobbet Mjukvaruutvecklare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mjukvaruutvecklare publicerad av Syntronic

Full-Time
Gävle
Fast

Arbetsbeskrivning

Syntronic är ett ledande designhus specialiserade inom avancerad produkt- och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjänster. Våra kunder och partners är några av världens mest teknikintensiva företag och organisationer och återfinns inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin. Våra kontor finns i Gävle, Göteborg, Linköping, Lund, Kumla, Sandviken, Stockholm, Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Chengdu, Nanjing, Tianjin, Hong Kong, Jakarta, Ottawa, Tokyo och Santa Clara.

Vi söker nu duktiga mjukvaruutvecklare till vårt huvudkontor i Gävle. Ansök idag och bli vår nya mjukvaruutvecklare här på Syntronic!
Här har mjukvaruutvecklarna möjlighet att växa som konsult i en internationell miljö och tillsammans med sina likasinnade kollegor utveckla framtidens häftigaste teknik!
Arbetsuppgifterna som mjukvaruutvecklare hos oss på Syntronic består av övervägande mjukvaruutveckling samt mjukvarutestning, med inslag av hårdvara och inbyggda system. Här jobbar du på ett agilt arbetssätt och sitter med dina kollegor i olika utvecklingsteam.
Mjukvaruutvecklare hos oss jobbar bland annat med:
 • Agila metoder
 • Programmering i C/C++, C#, .NET, Python eller Java
 • Datakommunikation och tillämpning av olika datautbytesmetoder
 • Databaser tex SQL, MySQL eller MS SQL.
Vi vänder oss till dig som:
 • Har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom Data, IT, Teknisk Fysik, Elektro eller motsvarande
 • Kan kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.
Det är meriterande om du har:
 • Goda kunskaper i något av följande språk; C/C++, C# eller Java
 • Verktyg: Git, Gerrit, Jenkins
 • Kunskaper inom dataanalyser, datainsamling och molntjänster samt Machine learning
  Cloudbaserad konstruktion av mjukvara.
Vi erbjuder
 
Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi är ett globalt team på 1300 ingenjörer som arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård.
 
Ansökan
 
Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. Skicka ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval dock senast 13 november. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 
 
Läs mer om hur vi arbetar i och med COVID-19: [ Link removed ] - Click here to apply to Mjukvaruutvecklare /> 
Vill du veta mer om Syntronic? Välkommen till [ Link removed ] - Click here to apply to Mjukvaruutvecklare 
 
Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.
 
Kontaktperson
 
Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Josefine Bergqvist på [ Email address blocked ] - Click here to apply to Mjukvaruutvecklare.
 
För att kvalitetssäkra Syntronics rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.

Referens

5562473305

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till