Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Mjukvaruutvecklare job in Linköping at Syntronic

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Mjukvaruutvecklare på Syntronic

Mjukvaruutvecklare

Syntronic Linköping, Östergötlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Syntronic är ett ledande designhus specialiserade inom avancerad produkt- och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjänster. Våra kunder och partners är några av världens mest teknikintensiva företag och organisationer och återfinns inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin. Våra kontor finns i Gävle, Göteborg, Linköping, Lund, Kumla, Sandviken, Stockholm, Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Chengdu, Nanjing, Tianjin, Hong Kong, Jakarta, Ottawa, Tokyo och Santa Clara.

Vill du skapa nästa generations teknik istället för att vänta in den? Ta ett kliv framåt så att du hamnar steget före med oss. Vi söker nu en mjukvaruutvecklare som vill utveckla och förverkliga nya idéer om vad teknik skulle kunna vara. 
 
Vill du växa i en internationell miljö med drivna kollegor? Då vill vi se ditt namn på en av våra kontorsdörrar. Som mjukvaruutvecklare på Syntronic får du unika möjligheter att designa, utveckla, testa och förvalta mjukvara (PC eller inbyggd). Du blir en del av ett framgångsrikt team där vi tar tillvara på och lyfter varandras kompetenser.
 
Som mjukvarrutvecklare hos Syntronic kommer du bland annat att:
 • Vara delaktig i alla delar av mjukvaruutveckling och problemlösning
 • Arbeta med mjukvaruuleveranser och integration av mjukvara
 • Förstå, definiera och förfina krav tillsammans med kunder
 • Arbeta med kravanalys, systemdesign, arkitektur- och mjukvaruudesign.
   
  Vi söker dig som:

 • Är högskole- eller civilingenjör inom mjukvaruutveckling eller motsvarande
 • Kan kommunicera på engelska och svenska i tal och skrift
 • Har kunskaper inom C#, C, C++ eller Python.
 
Personliga egenskaper
 
Som person värderar du struktur, planering samt ordning och reda utan att förlora din kreativa sida. Du är samarbetsvillig och kommunikativ då arbetet förutsätter mycket samarbete internt såväl som med kunder.
 
Du har ett genuint teknikintresse och lockas av att arbeta för ett teknikintensivt bolag som hela tiden utvecklas och växer.
 
Vi erbjuder
 
Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi är ett globalt team på 1300 ingenjörer som arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård.
 
Ansökan
 
Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. Skicka ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval dock senast 24 juni. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Läs mer om hur vi arbetar i och med COVID-19: [ Link removed ] /> 
Vill du veta mer om Syntronic? Välkommen till [ Link removed ] /> 
Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.
 
Kontaktperson
 
Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Josefin Vennström på [ Email address blocked ] .
För att kvalitetssäkra Syntronics rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.
 

Rekommenderade jobb

Mjukvaruutvecklare
Syntronic Linköping Heltid
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 5562473305