Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Mjukvaruutvecklare jobb i Göteborg på

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Mjukvaruutvecklare på

Mjukvaruutvecklare

Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Software Skills är ett rekryteringsföretag specialiserat inom software och IT. Vi matchar utvecklare, testare och andra IT-experter med nyskapande företag i Göteborg. Med vår IT-bakgrund och gedigna nätverk av små och stora företag, produkt- och konsultbolag, har vi de bästa förutsättningarna att hitta det perfekta jobbet för dig!Har du ett intresse för produktutveckling och vill genom ditt arbete bidra till utveckling inom medicinteknik, sportbiomekanik, animerad film, VR och många andra spännande områden? Qualisys HQ i Göteborg (som syns på bilden) är i färd med att expandera och söker nu en engagerad mjukvaruutvecklare till sitt team!

Qualisys utvecklar unika digitala höghastighetsvideokameror med tillhörande applikationsmjukvara och specialiserade webapplikationer. Kunderna finns över hela världen och vi söker nu å Qualisys vägnar en duktig och strukturerad mjukvaruutvecklare som vill bidra till utvecklingen av deras primära applikationsmjukvara Qualisys Track Manager (QTM). 

Information om tjänsten

Kontoret är beläget i gamla Sjöbefälsskolan i Göteborg, med fantastisk utsikt över hamnen. Här hanteras hela utvecklingsprocessen; marknadsinput, projektstyrning, mjukvaruutveckling samt mekanik- och elektronikutveckling. Cirka 40 personer jobbar här, varav 20 stycken är utvecklare.

Teamet äger utvecklingen av applikationsmjukvaran QTM med ansvar hela vägen från prioritering och design till implementation och leverans till kund. Att förstå kundernas behov inom vitt skilda områden är nyckeln för att utveckla och förbättra mjukvaran på absolut bästa sätt. Läs mer om produkten [ Link removed ] och få en inblick i dess användningsområden [ Link removed ] .

Du förväntas ta stort ansvar i teamet och då företaget är litet har du stor möjlighet att påverka din egen arbetssituation och utveckling.

Du bör ha goda kunskaper inom:

  • Mjukvaruutveckling (kod, design, verktyg, processer etc)
  • Det agila tänket och vikten av varje individ för att ett team ska bli framgångsrikt
  • Objektorienterad programmering i C++, C#
  • Visual Studio, Git
  • Svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande med:

  • Erfarenhet av Azure DevOps
  • Matematiska kunskaper så som linjär algebra, icke-linjär optimering
  • Machine learning
  • Computer vision
  • Erfarenhet av spelmotorverktyg/animeringsverktyg. Till exempel: Unreal, Unity, Maya, Motionbuilder, Blender etc

Om dig

Qualisys söker en person som har ett genuint intresse för programmering. Det är bra om du har flertalet projekt på Github samt gillar att testa ny teknik. Du ska ha ett intresse för att lära och god problemlösningsförmåga.

Som person är du strukturerad och noggrann och gillar inte att lämna saker åt slumpen. Du är duktig på att prioritera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och trivs med att lägga ner tid och engagemang i dina projekt. .

Det är inga problem för dig att vara självgående och driva dina processer vidare. Samarbete ochatt jobba i grupp är något du trivs med - det vill säga du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Om Qualisys

Qualisys utvecklar och säljer system för tredimensionell rörelseanalys med användning inom generell biomekanisk forskning, medicinteknik, sportbiomekanik och vissa specialiserade industriella applikationer. Qualisys är ett företag med cirka 50 anställda och drygt 150 miljoner kronor i omsättning. Huvudkontoret ligger i Göteborg men Qualisys har även kontor i Chicago och Shanghai. Försäljning sker både direkt mot kund och genom distributörer över hela världen.

Ansökan

Några frågor om tjänsten? Kontakta då ansvarig rekryterare Rickard Kannerholt på [ Email address blocked ] . Klicka på knappen Apply för att skicka in din ansökan. Intervjuer hålls löpande, vilket betyder att rollen kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum.

GDPR: När du ansöker tillåter du oss att spara din information i strikt rekryteringssyfte. Läs vår Privacy Policy här för mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 602d29461667cc6d98ae8572