Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Mjukvaruutvecklare job in Göteborg at Syntronic

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Mjukvaruutvecklare på Syntronic

Mjukvaruutvecklare

Syntronic Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Syntronic är ett ledande designhus specialiserade inom avancerad produkt- och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjänster. Våra kunder och partners är några av världens mest teknikintensiva företag och organisationer och återfinns inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin. Våra kontor finns i Gävle, Göteborg, Linköping, Lund, Kumla, Sandviken, Stockholm, Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Chengdu, Nanjing, Tianjin, Hong Kong, Jakarta, Ottawa, Tokyo och Santa Clara.

Mjukvaruutvecklare med intresse för hårdvarunära programmering i inbyggda system!
Syntronic i Göteborg fortsätter att bygga bred kompetens inom datadrivna algoritmer, inbyggda system, elektronik och mekatronik för att hjälpa våra kunder med innovativa lösningar.
Vi söker mjukvaruutvecklare inom inbyggda system för uppdrag inhouse eller onsite för världsledande företag inom fordon, telekom, medicinteknik, försvars- och verkstadsindustri.
Som Mjukvaruutvecklare hos oss kommer du bland annat att:
  • Arbeta med utmanande projekt åt krävande kunder
  • Arbeta med hårdvarunära programmering i inbyggda system
  • Arbeta med alla steg från första kunddialog kring produkten/projektet till releaseparty i kanske för dig nya tekniska tillämpningar
  • Ha möjlighet att forma din roll och utveckla dig tillsammans med dina kollegor såväl lokalt som globalt.
Du har även en viktig roll internt i att vara med och påverka vår kompetensutveckling och finna nya tekniska lösningar för våra kunder. Självklart håller du också ögonen öppna för nya affärsmöjligheter.
Vi söker dig som:
  • Har en civilingenjörsutbildning inom Elektro, Data, IT eller motsvarande
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Det är meriterande med god C++ kunskap och/eller erfarenhet från hårdvarunära programmering.
Personliga egenskaper
Som person är du kommunikativ, gillar att samarbeta och strävar alltid efter att utvecklas. Vi tror att du jobbar effektivt och noggrannt får att komma framåt och älskar ett varierande arbete med fokus på ny teknik.
Vi erbjuder
Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi är ett globalt team på 1300 ingenjörer som arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård.
Ansökan
Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. Skicka ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval dock senast 1 juli. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Läs mer om hur vi arbetar i och med COVID-19: [ Link removed ] du veta mer om Syntronic? Välkommen till [ Link removed ] rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.
Kontaktperson
Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Josefine Bergqvist på [ Email address blocked ] .
För att kvalitetssäkra Syntronics rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.
 

Rekommenderade jobb

Mjukvaruutvecklare
Syntronic Göteborg Heltid
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 5562473305