Jobbet Mjukvaruutvecklare inom inbyggda system har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mjukvaruutvecklare inom inbyggda system publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Karlstad

Arbetsbeskrivning


Är du en person som gillar hårdvara samt är duktig på att programmera? Nu har vi möjligheter för dig som vill utveckla mjukvara för realtidsapplikationer. Som utvecklare av realtidsmjukvara erbjuder vi dig en plats i ett team tillsammans med erfarna utvecklare. Sök eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär programmering, problemlösning och du räds inte att mäta och testa på hårdvara i labbet. Du skall vara genuint intresserad av hårdvarunära programmering i C i realtidsmiljö samt python. Det är inte ett krav att du skall kunna konstruera ny hårdvara däremot så är det meriterande och viktigt att du gillar att testa mjukvara direkt på hårdvara. Du kommer få möjlighet att arbeta i flera olika industridomäner.

Om företaget
Vår kund är ett ledande teknikkonsultföretag med verksamhet och kunder i hela världen. Företaget erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för industrins processer, för infrastrukturella projekt och i utvecklingen av produkter och IT- system.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt för oss att du som person är nyfiken, ödmjuk och engagerad, då arbetet innebär att du tar egna initiativ och har ett tätt samarbete med dina teamkollegor. För att passa i rollen riktar vi oss till dig som har ett genuint teknikintresse samt ett affärsmässigt tänk. Skallkrav: - Högskoleingenjör/ civilingenjör inom IT - Erfarenhet av C programmering och python - Svenska och engelska i tal och skrift - Gärna 1-3 års arbetslivserfarenhet Meriterande: - Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter - Om du gör egna hemmaprojekt

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse Lön: Enligt överenskommelse Ort: Karlstad Arbetstider: 8-17 Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.

Referens

19521

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till