Jobbet Mjukvaruutvecklare inbyggda system, Fixed Domes Firmware har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Mjukvaruutvecklare inbyggda system, Fixed Domes Firmware publicerad av Axis Communications

Heltid
Sweden - Lund

Arbetsbeskrivning

Referensnummer: 2317

VAD ÄR AXIS?
Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Vi tillåter och uppmuntrar våra anställda till självständigt tänkande. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med Din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen. På Axis får du möjligheten att bygga ditt nätverk för framtiden. Här samlar vi duktiga och kreativa människor som alla arbetar mot samma mål att vara nummer ett. Kom in i gemenskapen och bidra med just din kunskap!

Axis söker nu en mjukvaruutvecklare för inbyggda system.

VAD KOMMER DU ATT JOBBA MED?
Avdelningen Fixed Domes Firmware är ansvarig för utveckling av inbyggd mjukvara till nya nätverkskameror av typen Fixed Dome. Teamet består av C-programmerare som tar fram ny funktionalitet i kamerorna och ser till att den övriga Linux-plattformen kvalitetssäkras inför lansering av våra nya kameror på marknaden.

Dina huvuduppgifter kommer att vara:

  • Utveckling av mjukvara i C för ett inbyggt Linux-system (våra kameror)
  • Programmering i Linuxmiljö, t ex GDB, Git och Gerrit
  • Design och implementation av ny funktionalitet som möter våra kunders krav
  • Integration av funktionalitet från övriga avdelningar inom Axis, samt integration av vår nya funktionalitet tillbaka till den gemensamma Linux-plattformen
  • Avancerad debugging av ett komplett Linux-system

VEM SÖKER VI?
Vi söker dig som har gillar C-programmering med Linux som arbetsmiljö. Du har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område, t ex Datateknik eller InfoCom. Arbetet kräver en lagspelare som har lätt för att jobba med nya människor. Vi tror också att du är resultatorienterad och har lätt att hantera många uppgifter samtidigt.

Meriterande är erfarenhet från ett eller flera av följande områden:

  • Linux user space, kernel space och device drivers
  • Debug-verktyg, GDB, Valgrind, etc
  • Erfarenhet av scriptspråk, shell, python, perl, etc.
  • Hårdvarunära programmering, Micro Controllers (MCU)

VÅRT TEAM FIXED DOMES FIRMWARE
Du kommer vara en del av ett team som jobbar med utveckling av inbyggd mjukvara för nya fixed dome-kameror, t ex Q35, Q36, P33, P32, M31, M30, mfl. Arbetet sker i projektform där medarbetare från många olika discipliner ingår, mjukvara, bildkvalitet, mekanik-, elektronik, industridesign, produktionsteknik, med flera. Vi har ett tätt samarbete över avdelningsgränserna för att jobba så effektivt som möjligt och utveckla marknadens bästa produkter.

VAD KAN AXIS ERBJUDA DIG?
Hos oss får du arbeta med nya spännande teknologier i en dynamisk grupp tillsammans med kreativa och drivna medarbetare.

Axis är ett världsledande företag med kontor och kunder över hela världen. Vi utvecklar och säljer nätverkskameror som används till övervakning och säkerhetslösningar. Vi är inne i en expansiv fas vilket innebär nya utmaningar och stora möjligheter att utvecklas på ett personligt och professionellt plan. I Lund finns huvudkontoret med företagsledning samt vår forsknings- och utvecklingsavdelning. Vi ser fram emot din ansökan!

ANSÖKAN!
Axis inser vikten av en blandad personalstyrka. Vi vet att olikheter i våra grupper och i vår organisation skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativitet som är en förutsättning för vår framgång. Vill du växa med oss?

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Per Dagermo på telefon +46 46 272 1800.

Denna rekrytering hanteras av Axis Communications AB och vi avböjer vänligt men bestämt alla samtal från rekryterings- och konsultbolag.

Referens

2096849

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till