SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Mjukvaruutvecklare i C++ jobb i Gävle på Syntronic

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Mjukvaruutvecklare i C++ på Syntronic

Mjukvaruutvecklare i C++

Syntronic Gävle, Gävleborgs län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Syntronic är inne i en stark tillväxtfas och i Gävle fortsätter vi att stärka våra positioner inom elektronik, radiokonstruktion och inbyggda system. På Syntronic utmanar vi gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Som mjukvaruutvecklare hos oss får du möjlighet att utvecklas i en internationell miljö tillsammans med kompetenta kollegor som alla brinner för att finna nya tekniska lösningar!

Arbetsuppgifter som Mjukvaruutvecklare i C++:

Som mjukvaruutvecklare hos oss kommer du att få arbeta med utmanande projekt åt världsledande företag och vi efterfrågar mjukvaruutvecklare med trygghet i C++ och intresse för större komplexa system och applikationer.

Dina arbetsuppgifter som mjukvaruutvecklare i C++ innehåller alla steg inom SW Design och problemlösning, i kanske för dig nya tekniska tillämpningar där du använder den erfarenhet du har i att metodiskt utveckla mjukvaruarkitektur och robusta applikationer/plattformar med tillhörande testramverk.

Du har med din erfarenhet möjlighet att forma din roll och utveckla dig tillsammans med dina kollegor såväl lokalt som globalt. Du har även en viktig roll internt i att driva vår kompetensutveckling och finna nya tekniska lösningar för våra kunder.

Vi söker Mjukvaruutvecklare i C++ som:

  • Har en civilingenjörsexamen inom Elektro, Data, IT, Teknisk fysik eller motsvarande
  • Har genomfört kommersiella kundprojekt inom inbyggda system som mjukvarukonstruktör
  • Har gedigen erfarenhet i C++
  • Har erfarenhet av agila utvecklingsmetoder och continuous integration
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av Linux.

Personliga egenskaper

Som person värderar du struktur, planering samt ordning och reda utan att förlora din kreativa sida. Du är samarbetsvillig, social och kommunikativ då arbetet förutsätter mycket samarbete internt såväl som externt med kunder.

Vidare är du en person som är motiverad, som bidrar med energi och driv till arbetsplatsen där du ständigt arbetar för att utvecklas och komma framåt. Du har ett genuint teknikintresse och lockas av att arbeta för ett teknikintensivt bolag som hela tiden utvecklas.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi är ett globalt team på 1500 ingenjörer som arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benefits ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård.

Ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och gärna ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss.

Vi arbetar med löpande urval, ansök dock senast 17 oktober.

För att kvalitetssäkra Syntronics rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: teamtailor-2071135-486559