Jobbet Mjukvaruutvecklare - Video Analytics har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mjukvaruutvecklare - Video Analytics publicerad av Axis Communications

Heltidsanställd
Sweden - Lund

Arbetsbeskrivning

Referensnummer: 2715

VEM LETAR VI EFTER?
Vi letar efter dig som är en talangfull mjukvaruutvecklare som brinner för teknik och programmering, som älskar att lösa problem. Du vill ta en framträdande roll i teamet och du trivs med stor frihet och eget ansvar. Du håller dig uppdaterad på ny teknik och tycker att det är lika viktigt med strukturerad kod och säkerhet som det är med en bra användarupplevelse. Vi tror att du är utbildad civilingenjör eller motsvarande, gärna med flera års erfarenhet av C/C++ programmering. Men framför allt är du intresserad av teknik i allmänhet och Linux i synnerhet.

Vi tror att du är en nyfiken person, att du är proaktiv och gillar att ta initiativ och som kan bidra till ett produktivt arbetsklimat. Du vill ha roligt på jobbet! Du tycker om att samarbeta med andra men kan också jobba självständigt och ta egna initiativ. Du kommer jobba i ett litet agilt team med mycket självbestämmande där öppna diskussioner, parprogrammering och kodgranskningar är del av vardagen. Du behärskar naturligtvis svenska och engelska både i tal och i skrift.

Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen. Du har inflytande över teamets produkter och din egen arbetsmiljö t.ex. vilken hårdvara föredrar du att arbeta med eller vilken editor gillar du bäst? På Axis får du möjligheten att bygga ditt nätverk för framtiden. Här samlar vi duktiga och kreativa människor som alla arbetar mot samma mål att vara nummer ett. Kom in i gemenskapen och bidra med just din kunskap!

VAD GÖR TEAMET?
Som mjukvaruutvecklare inom Security Video Analytics kommer du arbeta med nyutveckling av smarta applikationer, video analytics med bildanalys, i syfte att effektivisera övervakning för t.ex. larmoperatörer. Utvecklingen sker på vår Linux firmware platform. Vi arbetar med bl. a.:

  • Koddesign, ansvar för en kodbas
  • Utveckling, programmering i C++
  • Algoritmutveckling
  • Deep Learning
  • Scriptning, mestadels i Python

Har du erfarenhet inom dessa områden så är det meriterande. Du och ditt team kommer att jobba tätt tillsammans med andra delar av Axis för att skapa de smartaste och bästa lösningarna för våra kunder. Vi strävar efter att jobba kundnära både under utveckling och utvärdering av våra applikationer. 

VAD KAN AXIS ERBJUDA DIG?
Hos oss får du arbeta med nya spännande teknologier i en dynamisk grupp tillsammans med kreativa och drivna medarbetare. Vi är inne i en expansiv fas vilket innebär nya utmaningar och stora möjligheter att utvecklas på ett personligt och professionellt plan.

Axis är ett världsledande företag med kontor och kunder över hela världen. Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning och trygghetslösningar. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad trygghet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld. Vi har vårt huvudkontor i Lund och här sitter ungefär 2000 personer. Axis utveckling sker huvudsakligen i Lund, men vi har även kontor i Linköping.

ANSÖK NU!
Axis inser vikten av en blandad personalstyrka. Vi vet att olikheter i våra grupper och i vår organisation skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativitet som är en förutsättning för vår framgång. Vill du växa med oss?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Ann Granbom på telefon +46 46 272 1800.

Referens

2302751

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till