Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Mjukvaruutvecklare - Systemlösningar / Software Developer - System Solutions jobb i Göteborg på Syntronic

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Mjukvaruutvecklare - Systemlösningar / Software Developer - System Solutions på Syntronic

Mjukvaruutvecklare - Systemlösningar / Software Developer - System Solutions

Syntronic Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Syntronic i Göteborg bygger bred kompetens inom algoritmer, AI, inbyggda system, elektronik och mekatronik för att hjälpa våra kunder med innovativa lösningar


Arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare hos oss kommer du att få arbeta med utmanande projekt åt krävande kunder och vi efterfrågar mjukvaruutvecklare med trygghet i C++ och intresse för systemlösningar som även kan innehålla hårdvara och mekanik.

Dina arbetsuppgifter som mjukvaruutvecklare innehåller alla steg från systemering, implementation, validering och problemlösning. Du använder din erfarenhet för att metodiskt utveckla mjukvaruarkitektur och robusta applikationer på hårdvara med tillhörande testramverk.

Du har med din erfarenhet möjlighet att forma din roll och utveckla dig tillsammans med dina kollegor såväl lokalt som globalt. Du har även en viktig roll internt i att vara med och påverka vår kompetensutveckling och finna nya tekniska lösningar för våra kunder.

Självklart håller du också ögonen öppna för nya affärsmöjligheter.

Vi söker dig som:

  • Har en civilingenjörsutbildning inom Elektro, Data, IT, Teknisk Fysik eller motsvarande
  • Har genomfört kommersiella kundprojekt inom inbyggda system som mjukvaruutvecklare i nära samarbete med andra discipliner såsom hårdvarudesign och mekanikkonstruktion
  • Har gedigen erfarenhet i C++
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person värderar du struktur, planering samt ordning och reda utan att förlora din kreativa sida. Du är samarbetsvillig och kommunikativ då arbetet förutsätter mycket samarbete internt såväl med kunder.


Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi är ett globalt team på 1300 ingenjörer som arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård.

Ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och gärna ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. 

Vi arbetar med löpande urval, ansök dock senast 30 september. 

För att kvalitetssäkra Syntronics rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1326704-274256