Jobbet Utvecklare - fullstack har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Utvecklare - fullstack publicerad av Axis Communications

Heltidsanställd
Sweden - Linköping

Arbetsbeskrivning

Join us in the cloud! Hos oss i Linköping får du vara med och bygga något stort. Från start. Med alla möjligheter att påverka, komma med idéer, skapa och sätta din prägel på vår nya utvecklingssajt.

Axis har startat nytt R&D-kontor för mjukvaruutveckling i Linköping. Arbetet här innebär en kombination av den entreprenöriella, familjära känslan i det lilla start-up bolaget och den styrka och trygghet som följer med det större, väletablerade, världsledande företaget. Till stöd och ivrig hjälp finns självklart också alla kompetenta medarbetare på huvudkontoret i Lund som gärna delar med sig av sin kunskap.

Fokus för vår nystartade site ligger på mjukvara i allmänhet och cloud i synnerhet, inklusive kvalitetssäkring. Siten har ett helhetsansvar för sina projekt, rör sig snabbt och fattar egna beslut. Vi utvecklar övergripande helhetslösningar och system för att hantera och analysera video - hjärnan i våra intelligenta säkerhetslösningar.

DIN ROLL 
Du kommer att arbeta i ett litet team med stor påverkan. Eftersom du kommer att vara med från start innebär det ett brett arbete med stor frihet där man uppmuntras att våga ta sig an nya saker. Du får definiera nya lösningar i nära samarbete med våra kunder. Vi arbetar med web-teknologier i framkant och du blir en mycket viktig del i valen av teknik.

VEM ÄR DU? 
Vi letar nu efter utvecklare som har lätt för att lära sig nya saker, som vågar ta egna initiativ och som aktivt försöker förstå helheten.

Vi söker både fullstack, front-end och back-end utvecklare. Vi tror att du:

  • Har några års erfarenhet frontend och/eller backend-utveckling.
  • Har stort intresse för kundens upplevelse.
  • Tyngdpunkt mot JavaScript/Typescript och såklart kunskap inom CSS och HTML5.
  • Erfarenhet av byggsystem, driftsättning och testautomatisering.
  • Intresse för att utvecklas och fortsätta din fördjupning inom utveckling.
  • Du söker ständig förbättring i det du gör och hur du gör det.

Har du erfarenhet av molnlösningar och mikrotjänster, gärna Amazon AWS, är det ett stort plus.

Några av de klienttekniker vi använder är; Angular, React, SASS och Typescript. Några av de backendtekniker vi använder; Node, Typescript, Go, Databaser, AWS tjänster.

VILKA ÄR VI? 
På Axis i Linköping jobbar vi efter de principer som etablerats inom mjukvaruutveckling de senaste åren, som exempelvis Lean, DevOps och agila varianter.

Det innebär ett ständigt sökande, framför allt efter lärande och förbättrande av arbetssätt, både av oss själva som individer men framför allt inom de team vi jobbar. Det ständiga lärandet, mycket av varandra, innebär att vi hela tiden behöver vara öppna för nya idéer och att ge och ta ständig feedback från de andra i teamen.

Att lära innebär också att vi accepterar att andra gör misstag likväl som att man själv gör misstag. Det viktiga är att vi tillsammans hittar de misstag som görs så tidigt som möjligt och sedan tillsammans lär av dem systematiskt för att undvika samma misstag igen.

För att säkra att vi ständigt håller en hög kvalitet bygger vi in kvalitet i systemet så tidigt som möjligt i utvecklingsprocessen. När det brister ska det hittas snabbt, i så hög utsträckning som möjligt med automatiserade tester, så det kan rättas så nära källan som möjligt.

Vi jobbar i självorganiserande team där teamen får styra så mycket som möjligt av sitt egna dagliga arbete. Teamen har mycket stort ansvar i att leverera produkt från idé och papper ut i drift. Teamen är bemannade för att kunna leverera en hel produkt utan att ha beroende till andra team eller funktioner för att lösa sin uppgift. För att minska väntetider inom hela utvecklingskedjan ser vi till att teamen själva enkelt kan skapa servrar och andra tjänster de behöver i sitt utvecklingsarbete.

Vi strävar efter att ha så underhållsfria lösningar som möjligt och i möjligaste mån låta andra sköta underhåll av vår infrastruktur. Exempelvis använder vi managerade lösningar för versionshantering och continuous integration, AWS-tjänster såsom serverless av olika slag som Lambda och RDS, monitoreringstjänster osv. Som ett vidare led i detta strävar vi efter att ha infrastrukturen definierad i kod eller konfiguration som styr driftsättning.

Detta ställer stora krav på dig som medlem av Axis-teamet i Linköping. Du behöver kunna jobba tätt med andra, du behöver ha ett driv att lära nytt, lära andra det du kan, ha acceptans till ständig förändring och vara ok med att få såväl som ge konstruktiv kritik.

LÅTER DETTA INTRESSANT? 
Tycker du att detta låter spännande? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag, då vi kommer att rekrytera löpande och hålla snabb takt i processen!  

Är du nyfiken, eller har några frågor, så kontakta gärna Henrik Lindmark på +46 76 148 7810, eller Marcus Andersson på +46 72 162 2416, så berättar vi mer!

Referens

2148971

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till