Jobbet Mjukvaruutvecklare - Application and System Software har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mjukvaruutvecklare - Application and System Software publicerad av Toyota Material Handling

Heltidsanställd
Mjölby

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba med ny teknik i skarpa utvecklingsprojekt och vara med i digitaliseringen av uppkopplade fordon? Den möjligheten kan vara närmare än du tror. Vi på Toyota söker nämligen programmerare inom Applikation mjukvara och systemutveckling till vår R&D funktion där vi implementerar IoT i våra truckar och fordon. Hos oss får du jobba med den senaste tekniken riktigt nära slutprodukten och våra kunder.

Hos oss kommer du som Applikationsutvecklare bland annat få arbeta med:

 • Ta fram helt nya lösningar för nästa generations telematiklösningar. Alla våra truckar är idag från fabrik uppkopplade med tekniker som LTE, WiFi, BLE, UWB, GNSS m.fl.
 • Utveckla inbyggd mjukvara för olika HW-platformar
 • Utveckla backend funktionalitet och verktyg
 • Kreativ problemlösning
 • Arbeta i gränslandet melan moln och edge. Våra molnlösningar i Microsoft Azure använder komponeneter som IoT-Hub, Device provisioning, Service Fabric, MongoDB m.m.

Som programmerare på Toyota kommer du att arbeta med utveckling av Application Software till våra truckar och olika IoT plattformar. Finns också möjlighet att jobba med att utveckla hela Systemets end2end funktioner ända ut till kundgränssnittet i vårt fleet management system. Du sitter i ett av våra utvecklingsteam, där teamet självständigt driver utvecklingen framåt. Du arbetar nära hårdvara och kommer se ditt arbete omsättas i kompletta fordon som rullar i vårt labb samt de funktioner som hjälper våra kunder att öka deras effektivitete och säkerhet.

Utvecklingen sker i huvudsak i C/C++ för olika HW-platformar och C# etc för backends och verktyg.

Tillsammans med företagets övriga funktioner inom utveckling, provning, produktion kommer du att ta fram de mest innovativa och kostnadsoptimerade systemlösningarna på marknaden. Internationella kontakter med såväl kunder som leverantörer ingår också som en viktig del i ditt arbete på vår utvecklingsavdelning.

Vilka är Toyota Material Handling?

På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och inovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på hälsa, personlig utveckling och personligt ansvar.

Hållbar arbetsgivare

På Toyota eftersträvar vi att våra en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en krav-märkt personalrestaurang. Vidare så erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning åtta gånger per vecka och ett nyrenoverat gym.

Pendling

Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering inom 5 minuter från din arbetsplats med fri tillgång till motorvärmare.

Din ansökan

Låter det intressant? Ansök i så fall innan 30 september. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

Kontakta gärna våra medarbetare för mer information:

 • Johan Lindell , Gruppchef Application SW & Test, 0142-86322
 • Kristian Larsson, Avdelningschef Software System Solutions
 • Johanna Källming, HR Business Partner, 0142-89744
 • Viktor Andersson, HR Business Partner, 0142-86089

Instagram: ToyotaMHsweden

Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB

Youtube: Toyota Material HandlingDin profil

 • Teknisk civilingenjörs- eller högskoleutbildning eller motsvarande
 • Erfarenhet av Application Software programmering
 • Kunskap om reglerteknik och CAN-bus baserade system är meriterande
 • Ett brett teknikintresse och god problemlösningsförmåga

Referens

2752/1239

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till