Jobbet Mjukvaruutvecklare - Algoritmer har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mjukvaruutvecklare - Algoritmer publicerad av Syntronic

Heltidsanställd
Göteborg
Fast

Arbetsbeskrivning

Syntronic är ett ledande designhus specialiserade inom avancerad produkt- och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjänster. Våra kunder och partners är några av världens mest teknikintensiva företag och organisationer och återfinns inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin. Våra kontor finns i Gävle, Göteborg, Linköping, Lund, Kumla, Sandviken, Stockholm, Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Chengdu, Nanjing, Tianjin, Hong Kong, Jakarta, Ottawa, Tokyo och Santa Clara.

Algoritmutvecklare med industrierfarenhet
Nu söker vi Algoritmutvecklare som vill vara med och utveckla tekniska lösningar till spännande projekt och samtidigt bidra till vidareutveckling av vår algoritmgrupp.
Viktiga områden för oss är sensorfusion, simulering/beräkning, maskininlärning, reglerteknik och datorseende. Med tillämpad matematik som utgångspunkt blir gränserna mellan dessa områden inte knivskarpa.
Arbetsuppgifter
Som Algoritmutvecklare ingår du i vår algoritmgrupp som fungerar som en kompetenshubb inom Syntronic mot avancerad tillämpad matematik, statistik och algoritmer. Vi värderar att gruppens medlemmar har en bred verktygslåda med metoder för att möjliggöra rationella och innovativa crossover-lösningar genom fusion av olika tekniker. Här ingår också multidisciplinärt teamarbete som ger dig bredare förståelse för tekniska system, även hårdvara.
Tillsammans med dina kollegor skall du vara med och utveckla algoritmgruppen inom kompetensutveckling, teknikförstudier, kundförfrågningar/uppdrag samt handledning av exjobb.
Som Algoritmutvecklare är din roll att hitta innovativa lösningar inom områden som simulering/modellering, data science, signalbehandling för att möta våra kunders krav men kompetensutveckling av gruppen där du delar med dig av dina erfarenheter från projekt, produkter, arbetssätt och teknik är minst lika viktigt. 
Vi söker dig som:
- Är civilingenjör eller teknisk doktor inom Teknisk Fysik, Tillämpad Matematik, Elektro, Data, Automation eller motsvarande
- Genomfört kommersiella projekt inom modellering/simulering, data science eller signalbehandling som algoritmutvecklare
- Goda programmeringskunskaper i Python
- Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Det är meriterande om du har erfarenhet av programmering i C++, inbyggda system och/eller har erfarenhet inom fordons- eller medicinteknikbranschen.
Personliga egenskaper
Som person värderar du struktur, planering samt ordning och reda utan att förlora din kreativa sida. Du är samarbetsvillig, social och kommunikativ och bidrar med energi och driv till arbetsplatsen där du ständigt arbetar för att utvecklas och komma framåt. Du har ett genuint teknikintresse och lockas av att arbeta för ett teknikintensivt bolag som hela tiden utvecklas.
Vi erbjuder
 
Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi är ett globalt team på 1300 ingenjörer som arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård.
 
Ansökan
 
Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. Skicka ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval dock senast 2 oktober. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 
 
Läs mer om hur vi arbetar i och med COVID-19: www.syntronic.com/uppdatering-kring-covid-19-for-vara-kandidater/
 
Vill du veta mer om Syntronic? Välkommen till www.syntronic.com/. 
 
Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.
 
Kontaktperson
 
Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Josefine Bergqvist på jobexa@syntronic.com.
 
För att kvalitetssäkra Syntronics rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.

Referens

5562473305

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till