Jobbet Mjukvaruutvecklare / Civilingenjör / Matlab / C++ / Fordonsbranschen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Mjukvaruutvecklare / Civilingenjör / Matlab / C++ / Fordonsbranschen publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en junior eller senior civilingenjör med goda kunskaper inom Matlab och C/C++? Har du ett intresse för teknik och elektronik? AVL söker dig som vill vara med och utveckla framtidens fordon.

Om företaget

AVL är världens största privatägda företag för utveckling, simulering och provning av drivlinor och motorer. De har 9500 anställda globalt distribuerade med huvudkontor i Graz och 45 dotterbolag världen över. AVLs avdelning Controls är ett högt prioriterat område med ett större teknikcenter i Regensburg, Tyskland samt utveckling i Sverige inom den skandinaviska verksamheten. Deras arbete sträcker sig från att definiera och testa programvarukomponenter för motorer, transmissioner, fordons- och hybridsystem. Gruppen består idag av 20 st anställda med avsikten att växa de kommande åren. AVL söker främst ingenjörer inom säkerhet och funktionsutveckling (Safety och Functional Development).

Arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare på AVL arbetar du med avancerad teknik i samarbete med experter i det globala AVL-teamet och deras framgångsrika kunder. Du kommer att stödja kunder i utvecklingsprojekt av motor-, transmissions- och fordonssystem. Du levererar högkvalitativ programvara för inbyggda system samt förvaltar och utvecklar styrsystem. Vidare utför du inledande kalibrering, test och validering av programkomponenter i fordon. Variationen i projekten innebär att du arbetar både internt och i kundens lokaler.
Inom Safety varierar ditt arbete från systemundersökning och konceptdefinition till design och implementering av funktionerna samt testning av säkerhetskritiska system som styrsystem för motorer, bromssystem, transmissioner, ADAS (advanced driver assistance systems) och autonom körning etc.
Inom Functional Development arbetar du med algoritmutveckling, modellbaserad design av styrenheter för olika komponenter i fordonet, I/O av inbyggda system och design av komplexa fordonsfunktioner.

Formella krav

• Civilingenjörs-/Mastersutbildning i teknisk fysik, mjukvaruutveckling eller liknande
• Erfarenhet av Matlab/Simulink
• Erfarenhet av C/C++
• Genuint intresse av teknik och/eller elektronik
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och elektronik i motorer, elektriska enheter, inbyggda system, säkerhet och/eller fordon. Du har mycket god social och kommunikativ förmåga och har viljan att lära dig samt dela med dig av dina kunskaper. Du tar ansvar för dina kunder och arbetsuppgifter. Du drivs av att hitta lösningar på problem och är inte rätt för att ta dig an utmaningar.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryterare via mejl: martin.lotsander@bravura.se eller linn.eiman@bravura.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: teknik, fysik, mjukvaruingenjör, programvaruingenjör, mjukvaruutvecklare, systemutvecklare, elektronik, inbyggda system, säkerhet, fordon, funktionsutveckling, motorer, transmissioner, hybridsystem, junior, senior, globalt, internationell

Referens

2126301

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till