Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Mjukvaruutvecklare, React och TypeScript till SPM Instrument jobb i Strängnäs på Norén & Lindholm

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Mjukvaruutvecklare, React och TypeScript till SPM Instrument på Norén & Lindholm

Mjukvaruutvecklare, React och TypeScript till SPM Instrument

Norén & Lindholm Strängnäs, Södermanlands län Heltid

Vår R&D-avdelning utvecklar programvara och mätinstrument för stötpuls- och vibrationsmätning på industriella maskiner. Vi behöver nu förstärka teamet med ytterligare en duktig frontend-webbutvecklare, som brinner för att använda de senaste webbteknikerna och verktygen.

Vi strävar ständigt efter att förbättra och vidareutveckla våra system med nya smarta och innovativa funktioner för att tillgodose våra kunders behov, förenkla deras vardag samt, inte minst, se till att deras maskiner och tillverkningsprocesser fungerar optimalt.

En avgörande faktor i att vi lyckas, är att vi kan presentera det data vi samlat in och genererat, på ett modernt, lättillgängligt och tilltalande sätt. För detta, använder vi bl.a. webbtillämpningar byggda med React och TypeScript, dit vi nu söker ytterligare en duktig och driven utvecklare.

Dina arbetsuppgifter
Som frontendutvecklare hos oss, arbetar du i huvudsak med programmering, men även viss specning och design kan ingå i arbetet. Det du programmerar, sker i öppet och nära samarbete med både kunder och våra egna vibrations- och applikationsspecialister. Ditt behov av kreativitet och att få göra spännande tekniska lösningar kommer till sin rätt hos oss. På vår utvecklingsavdelning finns många erfarna kollegor inom såväl mjukvara som elektronik, hårdvara och mätmetoder, som kommer att inspirera och stötta dig i ditt arbete.

Det du utvecklar, kommer att användas av professionella användare i olika industrier, runt om i hela världen.

Utvecklingen sker med moderna verktyg och utvecklingsmiljöer med kraftfull utrustning som du själv är med och väljer.

Din bakgrund
Vi söker dig som

  • Vill jobba med utveckling av inbyggda system och moderna webbtillämpningar med React och TypeScript för användning i industrin.
  • Har erfarenhet av webbutveckling (helst React och TypeScript, men även javascript, CSS mm).

Rollen kan till viss del anpassas, varför din bakgrund kan variera från ovan. T.ex. kan möjlighet finnas, att kombinera rollen med backendrelaterat utvecklingsarbete.

Vårt koncernspråk är engelska och du behöver därför behärska språket i både tal och skrift.

Dina personliga egenskaper
Personliga egenskaper som vi värdesätter är egen drivkraft, noggrannhet och analytisk förmåga. Du uppskattar utmaningar, är en kreativ problemlösare med stort engagemang och lockas av att arbeta i en miljö med internationell prägel. Du är social och van vid att ta ansvar för ditt eget arbete samtidigt som du har god samarbetsförmåga och gärna delar med dig av dina kunskaper.

Placeringsort
Tjänstens placeringsort är Strängnäs med tillsättning så snart som möjligt.

SPM Instrument i Strängnäs utvecklar, producerar, marknadsför och säljer avancerad utrustning för tillståndskontroll av maskiner. Som en av de ledande aktörerna inom vårt område finns vi på ett sextiotal exportmarknader runt om i världen. Med en starkare produktportfölj än någonsin och med kunder i ett brett spektrum av branscher över hela världen befinner vi oss i en expansiv fas. Tillsammans med våra dotterbolag och distributörer arbetar vi med ett starkt fokus på intensifierad marknadsföring och ökad försäljning av våra unika produkter. Läs gärna mer om oss på [ Link removed ]

Låter den här tjänsten intressant för dig?
Vi berättar gärna mer. Kontakta ansvarig rekryterare Lisa Tojkander på 021-81 18 88. Din ansökan registrerar du på [ Link removed ] eller genom knappen nedan, senast den 16 januari. Notera att urval sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Hos N&L testar vi tidigt i rekryteringsprocessen. Både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av Alva Labs genomför vi en objektiv rekryteringsprocess. Testerna tar ungefär 10 minuter vardera. SPM Instrument tillämpar arbetsprov i ett senare skede.

Välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: norenlindholm2368