Jobbet Mjukvaruutvecklare, molnlösningar - Body worn cameras har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mjukvaruutvecklare, molnlösningar - Body worn cameras publicerad av Axis Communications

Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Om Axis
På Axis uppskattar vi kreativitet och nya idéer. Här bjuder vi in till en rolig, samarbetsorienterad, innovativ arbetsplats. Vi som blir dina kollegor på Axis ser fram emot att tillsammans med dig ta oss framåt mot nya utmaningar och skapandet av framgångsrika produkter. Vår kunskapsnivå är hög och vi lär gärna ut det vi kan, samtidigt som vi uppskattar det prestigelösa och ser fram emot att du delar med dig av din kunskap och dina insikter. Vi tror på självgående team, balans i livet och att ha kul tillsammans.

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har gett miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld. Idag är vi över 3700 medarbetare över hela världen varav 2200 i Lund.

Om Tjänsten
Body Worn Solution består av ett par mjukvaruteam, som tillsammans har lösningsansvar för Axis nyligen lanserade system för kroppsburna kameror. I lösningen ingår mjukvara för kameror och kontrollenheter, mobila appar för iOS och Android, och molnbaserade tjänster. Vi strävar alltid efter att utveckla och releasa vertikala del-lösningar, och vi kan bibehålla korta beslutsvägar tack vare våra teams kompetens- och ansvars-bredd. Vi jobbar med continuous integration och deployment och driver även piloter med kunder i verklig miljö för snabb återkoppling.

Du kommer att ingå i vårt molnteam där vi fokuserar på att bygga och drifta tjänster som baseras på open source, orkestrering av containers och funktioner tillsammans med versionshanterad infrastruktur och CI-flöden. Utvecklingen sker primärt med programmeringsspråket Go, men även Python används.

Vem vi söker
Vi söker dig som brinner för utveckling av molntjänster med kopplingar mot fysiska enheter och andra existerande molntjänster. Du har ett stort intresse för teknik och open source-mjukvara, och drivs att lära dig ny teknik och utvecklingsmetodik. Du är troligen civilingenjör inom datateknik, har arbetat med molntjänster i minst 3 år och trivs att jobba i nära samarbete med andra team-medlemmar i en agil miljö. Vi tror att du ser ett mervärde i att utveckla teknik som bidrar till ett bättre samhälle.

Det är ett krav att du har gedigen erfarenhet av Go och utveckling av mjukvara i moln. Det är meriterande om du har goda kunskaper inom:

  • CI/CD
  • C och Python
  • Nätverksteknik
  • Säkerhetslösningar
  • IoT
  • DevOps
  • Containers och orkestrering
  • Infrastructue as Code

Låter det intressant?
Tycker du att detta låter spännande? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi behandlar ansökningar löpande. Är du nyfiken eller har några frågor, kontakta gärna Peter Eneroth på 046 272 1307 för information.

Referens

R-116159

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till