Jobbet Mjukvarutvecklare som vill skapa avancerad sensorteknik med Semcon har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Mjukvarutvecklare som vill skapa avancerad sensorteknik med Semcon publicerad av Semcon

Heltidsanställd
Göteborg
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du nyfiken på hur en radar kan upptäcka en drönare i en fågelflock? Och vill du vara med och utveckla avancerad sensorteknik som snabbt och noggrant kan identifiera och förhindra fara? Då kan du vara den mjukvaruutvecklare vi söker! 
På Semcons avdelning Software & Architecture i Göteborg behöver vi dig som tillsammans med våra skickliga utvecklare vill fortsätta att utvecklas som mjukvaruutvecklare. Så vad innebär den rollen hos oss? 
Tillsammans med erfarna systemutvecklare och programmerare, hos ett av våra kundbolag, kommer du att utveckla programvara. Det kan vara allt från algoritmutveckling till kodning och systemtest. Du bidrar till att skapa skalbara system som är pålitliga 24 timmar om dygnet året runt och som kan användas problemfritt i alla jordens klimatzoner. Eller kanske tar du dig an hur man kan få till en effektiv utvecklingskedja för att stödja olika kunders skiftande krav? 
Det finns med andra ord en hel del spännande för dig att göra som mjukvaruutvecklare hos oss på Software & Architecture. Vi söker därför dig som vill utvecklas och bygga kompetens inom många olika områden genom de utmaningar som utveckling av avancerade sensorer innebär. 
Vi är nyfikna på dig som behärskar något objektorienterat programmeringsspråk som Java, C++, Ada, C# eller liknande. Det viktigaste är inte vilket eller vilka programmeringsspråk du behärskar, utan snarare att du på ett engagerat och systematiskt sätt tar dig an tekniskt komplicerade uppgifter och lär dig de språk och tekniker som uppgiften kräver. 
Men det är nödvändigt att du har några års yrkeserfarenhet inom mjukvaruutveckling där du både arbetat självständigt och i grupp. 
Du behöver ha svenskt medborgarskap samt godkänd säkerhetsprövning, då arbetet omfattas av försvarssekretess.  
Ansökan och kontakt  
Verkar detta intressant? Skicka då in din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Om du har frågor eller vill veta mer om tjänsten, vänligen kontakta Martin Rudolvsson på martin.rudolvsson@semcon.com
 
Nyckelord 
Mjukvarutvecklare, mjukvarutveckling, avancerade sensorer, Java, C++, Ada, C#, Semcon, Göteborg 

Referens

145530

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till