Jobbet Mjukvarutestare/Testingenjör sökes till Axis Communications! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Mjukvarutestare/Testingenjör sökes till Axis Communications! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Lund
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Brinner du för teknik, är en fena på problemlösning och vill jobba på QA-avdelningen hos marknadsledande Axis Communications? Har du dessutom en Civilingenjörs- eller högskoleingenjörsutbildning mot exempelvis datateknik? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För Axis räkning söker nu StudentConsulting drivna och engagerade mjukvarutestare/testingenjörer! Vi söker såväl dig som finns tillgänglig för start under våren som dig som har en liten bit kvar på studierna och väntas ta examen inom kort.

Som mjukvarutestare/testingenjör hos Axis blir du en del av företagets QA-avdelning och ingår i ett av flera mindre team bestående av testingenjörer samt en testledare. Du får möjligheten att arbeta med likasinnade kollegor och tilldelas en mentor som kommer att följa, stötta och pusha för din utveckling. Tillsammans i teamet ansvarar ni för kvalitetssäkring av Axis produkter under hela utvecklingskedjan, från prototyp till implementering av färdig produkt. Testningen är på systemnivå och sker både manuellt och automatiskt med såväl scriptade som utforskande metoder. Arbetet innebär även utveckling och exekvering av testmiljöer och testfall, men också att vara en del i arbetet med arkitektur, kodning och felsökning.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med tillträde efter överenskommelse. Längden på uppdraget är beräknat till minst 12 månader, med goda chanser till förlängning alternativt överrekrytering till Axis. Du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag.

Rekryteringsprocessen för denna tjänst sköts av StudentConsulting. Du kommer i tjänsten att vara anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult hos Axis i Lund. Axis önskan är att samtliga ärenden gällande denna tjänst hanteras av StudentConsulting, vi ber dig därför vänligen att kontakta micaela.westerlund@studentconsulting.com vid eventuella frågor eller funderingar.

Detta söker vi:

För att bli framgångsrik i tjänsten hos Axis ser vi att du som söker är utbildad Civilingenjör eller Högskoleingenjör, exempelvis mot datateknik eller annan likvärdig utbildning. Vi söker såväl dig som finns tillgänglig för start redan nu under våren som dig som har en liten bit kvar på studierna och väntas ta examen inom kort. Du har en stor passion för teknik och brinner för problemlösning, och lockas av att arbeta med varierade uppgifter i en miljö där det krävs att du håller dig uppdaterad på nya tekniker.

Vi söker dig som är junior, men ser det som mycket meriterande om du vid sidan av studierna vidareutvecklat dina kunskaper och kompetens i test och programmering. Då du i tjänsten använder såväl svenskan som engelskan på daglig basis, är det ett krav att du är flytande i båda språken såväl i tal som i skrift.

Som person är du samarbetsvillig, ödmjuk och öppen. Du motiveras av en ansvarsfull roll där du i team med andra arbetar mot gemensamma mål. Vidare är du initiativtagande och delar gärna med dig av dina egna idéer och kunskaper.

Låter detta intressant? Tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Rekryteringen sker löpande.

Om arbetsgivaren:

Axis Communications är innovatörer inom videoövervakning och var första företaget i världen med att lansera en nätverkskamera 1996. De har sedan dess behållit sin ställning som obestridlig marknadsledare inom områdena nätverkskameror och övervakningskameror. De har även etablerat sig som marknadsledare i video encoder-kategorin, och stärker därmed företagets ställning inom området för övervakningskameror. Axis är inne i en expansiv fas vilket innebär nya utmaningar och stora möjligheter att utvecklas på ett personligt och professionellt plan. I Lund finns huvudkontoret med företagsledning samt deras forsknings- och utvecklingsavdelning.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41958

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Lund).
Du kan avregistrera dig när som helst.