Jobbet Mjukvarutestare inom signalbehandling till Saab har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mjukvarutestare inom signalbehandling till Saab publicerad av Friday Tech Recruitment

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

OM TJÄNSTEN:

Vi söker vi dig som vill arbeta med verifiering och testning av programvara i våra radarsystem. Du har ambition och drivkraft att utveckla dig själv och trivs med att jobba i ett tvärfunktionellt agilt team där du bidrar till teamets utveckling. Du gillar att ta ansvar för helheten och delar gärna med dig av dina kunskaper inom verifiering och teknisk testning. Vi erbjuder dig en stimulerande miljö med möjlighet att arbeta med erfarna kollegor i en mängd olika utvecklings och kundprojekt.

VI SÖKER DIG SOM: 

Du har en teknisk högskoleutbildning och ett genuint intresse för test och verifiering av mjukvara. Vi ser gärna att du har erfarenheter inom något av följande områden:

  • Test och verifiering, testautomatisering och skriptutveckling
  •  Embedded systems
  •  Exploatory testing
  •  Programvaruutveckling
  •  Verktyg så som Jenkins, Fitnesse, Git, Bash-scripting
  •  Continuous integration/delivery
  • Linux

Du är trygg i att presentera och kommunicera resultat av test. Du har en "agil inställning" och gillar att arbeta i team enligt Scrum eller Kanban. Att hantera nya frågeställningar och miljöer ser du som en naturlig del av jobbet och du väljer enkla och effektiva lösningar. Du är öppen för att prova olika teknikområden och vill utvecklas både personligt och professionellt. 

OM KUNDFÖRETAGET:

Affärsområde Surveillance erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd, och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Produktportföljen omfattar flygburna, landbaserade och marina radarsystem, system för signalspaning och självskydd, ledningssystem samt system för sjöfarts- och flygtrafikledning. Affärsenheten Surface Radar Solutions ansvarar för radarsystem, markbaserade såväl som sjöbaserade. Vi är 430 anställda, varav 250 i Göteborg. Övriga finns på våra siter i Syracuse, USA, och i Halden, Norge. Du kommer att tillhöra sektionen Signal and Data Processing som ansvarar för mjukvaruutveckling på Surface Radar Solutions. Denna tjänst kräver att du godkänns I en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Läs mer om hur det är att arbeta på Saab

If you aspire to help create and innovate whilst developing yourself in a challenging team setting, Saab may well have the perfect conditions for you to grow. We pride ourselves on a nurturing environment, where everyone is different yet we share the same goal – to help protect people.

OM ANSTÄLLNINGEN: 

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden. 

STARTDATUM:

Omgående

ÖVRIG INFO:


•       Omfattning: Heltid


•       Placering: Göteborg, 10 minuter från korsvägen


•       Kontaktuppgifter: Rebecka Forsman, recruiter


•       Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Sökord: c, embedded, linux, test, verifiering

Referens

friday180

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till