SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Mjukvaruingenjör till Ascilion på Qrios

Mjukvaruingenjör till Ascilion

Qrios Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Är du ingenjör och vill arbeta med hårdvarunära programmering och mekatronik? Vill du arbeta på ett spännande och dynamiskt bolag som ligger i framkant inom mikronålar, med fokus på att göra nytta för patienter? Ascilion är i en expansiv fas och söker nu en Mjukvaruingenjör som kan hjälpa bolaget att ta sig till nästa nivå.

Ta chansen och skicka in din ansökan redan idag!

Med fokus på att utveckla tekniker och produkter som möjliggör provtagning utan att behöva utföra invasiva ingrepp har Ascilion potential att revolutionera världsmarknaden i framställningen av smärtfri provtagning. Tekniken är baserad på mikronålar och i rollen som Mjukvaruingenjör kommer du att arbeta med inbyggda system (embedded systems) och hårdvarunära programmering. Bolaget går nu in i nästa fas och går från forskning till produktutveckling, produktion av primärprodukten samt studier tillsammans med samarbetspartners. Utveckling av mjukvara för mätuppställningar och kommunikationsmjukvara kommer därav att få en större och viktigare roll framöver.

Tjänsten är på heltid och lokaliserad i Kista, Stockholm.

Om tjänsten som Mjukvaruingenjör

Ascilion är världsledande i att ta fram teknik och produkter för smärtfri provtagning via huden och på så sätt undkomma ett invasivt ingrepp vid provtagning. I rollen som Mjukvaruingenjör till Ascilion kommer du att komplettera befintliga kompetenser inom bolaget.

Du kommer att bygga mätuppställningar och arbeta med datainsamling. Du kommer att utföra programmering som går hand i hand med elektronikutveckling och datainsamling, både för interna testsystem samt produkter. Programmeringen kommer att vara en del av den färdiga produkten och kommer därav att klassas regulatoriskt.

All programmering görs idag i C#.

I rollen som Mjukvaruingenjör kommer du att ansvara för mätuppställningar, kommunikationsmjukvara och styrning av produktionsutrustning.

Vem är du?

Du är utbildad Civilingenjör el. motsvarande akademisk utbildning.

Du har erfarenhet av inbyggda system (embedded systems) och mekatronik.

Du har ett intresse för programmering och kan skriva kod.

Du gillar att vara hands-on och tycker om att bygga ihop saker för att sen koppla ihop datorn med det samt skriva program som kan hantera datainflödet.

Du trivs i start-up miljö där inget finns på plats och du vill vara delaktig, skapa och bygga upp bolaget tillsammans med dina medarbetare.

Du är på avancerad nivå i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du bör ha:

Ingenjörserfarenhet av att bygga mätuppställningar och sen skriva program för det

Erfarenhet från hårdvarunära programmering

Erfarenhet från datainsamling och analys av stora datamängder

Programmering C# och en del analys i Scilab. Programmeringsintresse, jobbat med mjukvara och kodning

Meriterande:

Erfarenhet av:

 • numerisk analys av stora datamängder

 • beräkningsalgoritmer

 • bildanalys och mönsterigenkänning

Personliga egenskaper:

 • Självständig

 • Kommunikativ

 • Team player

 • Flexibel

 • Initiativtagande

 • Nyfiken/innovativ

 • Ödmjuk

 • Strukturerad

 • Kvalitetsmedveten

Om bolaget

Ascilion har i flera år drivit forskning i bolagiserad form med syftet att utveckla och tillverka strukturer och produkter för smärtfri provtagning. Arbetet har varit i framkant av vad som är möjligt inom mikronålar. Bolaget expanderar nu och går mot produktutveckling av kundspecifika system, produktion av primärprodukten samt studier tillsammans med samarbetspartners.

I dagsläget drivs bolaget av fem medarbetare med bakgrund inom teknisk fysik. Bolaget går nu in i en expansiv fas och planerar att dubbla antalet medarbetare inom kommande 6-10 månader. Ascilion AB är ett dynamiskt bolag i en start-up kultur med högt i tak där medarbetarna växer genom att dela med sig av sina kunskaper och lära sig av varandra.

Vid frågor kontakta:

[ Link removed ]

#L1-CP2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 10495