Jobbet Mjukvaruingenjör mot elektronik sökes till växande bolag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mjukvaruingenjör mot elektronik sökes till växande bolag! publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Trollhättan

Arbetsbeskrivning


Är du intresserad av elektronik och att hitta kreativa lösningar? Vill du ha ett varierande arbete på ett företag som arbetar i framkant med teknik? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu efter en mjukvaruingenjör som kommer arbeta i egna projekt inom elektronik. Du kommer vara med hela vägen från specifikation till kompletta tillverkningsunderlag. Arbetet sker i en kreativ, prestigelös och omväxlande miljö som präglas av hög kompetens. Du kommer framförallt utveckla i inbyggda system där projekten har en stor bredd, allt från enklare till mer avancerade. I arbetet kommer du även ha en kontinuerlig dialog med kunden och arbetet formas utifrån dina ambitioner och erfarenheter. Vid start kommer du få en god introduktion och den första tiden även ha en mentor inom ditt område att vända dig till för att med tiden bli allt mer självgående i arbetet. Vår kund är belägen i Herrljunga och beroende på projekt kommer det finnas möjlighet att arbeta hemifrån, från annan ort, vissa dagar.

Om företaget
Dynamic Precision Sverige AB är ett företag inom elektronik som är beläget i Herrljunga, intill tågstationen. De har ett komplett erbjudande med allt från elektronikutveckling till eftermarknadstjänster där de erbjuder kundanpassad service inom produktutveckling, testning, elektroniktillverkning och eftermarknadstjänster i norden. Dynamic Precision Sverige AB arbetar med att bygga långsiktiga relationer till sina kunder där de erbjuder en stor flexibilitet och en hög kvalité.

Din profil
Stor vikt kommer läggas på dig som person. Vi söker därför dig som är lösningsfokuserad och har ett kreativt tankesätt. Du har ett stort eget driv, god kommunikativ förmåga och hög social kompetens. Vidare är du självgående och trygg i dig själv samt har även en strävan att förstå den totala tekniken kring produkten. Du är hela tiden nyfiken på att bredda din kunskap och utvecklas. Skallkrav - Högskoleexamen inom elektronik, datavetenskap eller motsvarande - Stort intresse för elektronik och mjukvara - B-körkort - Goda kunskaper i svenska och engelska Meriterande - Förståelse för mikroprocessorer och bussystem - Erfarenhet av att jobba med plattformar som Beagleboone/Raspberry Pi

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Omfattning: Heltid Tjänstgöringsort: Herrljunga Lön: Enligt överenskommelse Tillträde: Enligt överenskommelse Urval och intervjuer hålls löpande, sök därför tjänsten redan idag.

Referens

21124

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till