Jobbet Mjukvarudesigner / embedded system till världsledande Senseair har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Mjukvarudesigner / embedded system till världsledande Senseair publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med lågnivåprogrammering? Har du erfarenhet från hårdvarunära programmering och vill utvecklas bland ingenjörer och forskare på ett attraktivt bolag i stark tillväxt? Välkommen till ett utvecklingsteam som jobbar för att ”make sense of air”.

Om företaget

Senseair är ett globalt högteknologiskt företag som utvecklar och tillverkar CO2 och Alkohol sensorer baserad på NDIR-teknik. Vi har verksamhet i Sverige, Tyskland, USA och Kina.

Varför Senseair?
Senseair arbetar med två av de mest utmanande problemen i samhället idag. Till stor del är problemen gömda. Den osynliga koldioxiden påverkar jordens atmosfär och vår hälsa. Eftersom vi lever 92% av vårt liv i inomhusmiljö är luftkvaliteten viktig för vår hälsa och förmåga att arbeta och leka. Du hittar deras CO2 sensorer i byggnader, fordon, miljöstationer, livbåtar, fabriker, gruvor etc.

Varje år dödar alkohol 2,5 miljoner människor över hela världen utan att räkna in alla skador och trauma som ligger utanför statistiken. Problemet är ännu dolt för de flesta av oss. Deras alkoholmätare är utvecklade med en grupp ledande biltillverkare, USAs regering mfl.

I april 2018 köpte Asahi Kasei Group företaget och har valt att investera i den svenska verksamheten. Idag arbetar ca 150 medarbetare nationellt inom företaget i Delsbo, Kista och Västerås. Du kommer att vara en del av teamet på utvecklingen i Delsbo, Hudiksvall och Västerås.

https://senseair.com/

Arbetsuppgifter

Som utvecklingsingenjör (inom kompetensområdet mjukvarudesign) arbetar du i utvecklingsprojekt med lågnivåprogrammering. Arbetet är hårdvarunära med design och implementering av programvara för produkter och stödprogram. Du arbetar i team tillsammans med projektledare, mekanikkonstruktör, kvalitetsansvarig, produktions-, test- och försäljningsingenjörer samt externa konsulter för att designa nya produkter och/eller nya funktioner i befintliga produkter. Du sköter dokumentation av kontrollspecifikationer, tekniska beskrivningar och krav. Tester, utvärderingar och verifieringar är en del av din vardag för att säkerställa hög kvalité.

Formella krav

• Relevant eftergymnasial utbildning
• Goda kunskaper inom mjukvarudesign särskilt inbyggda system
• Erfarenhet av design för högvolymproduktion och/eller bilindustrin (meriterande)
• Erfarenhet från hårdvarunära programmering och assembler
• Goda kunskaper inom teknisk dokumentation och kommunikation
• Kommunikativt stark på engelska i både tal och skrift

För att lyckas i rollen är du tekniskt och kommunikativt stark. Du kan driva ditt arbete framåt och motiveras av komplex problemlösning. Du trivs i en internationell miljö där ni tillsammans jobbar mot högkvalitativa lösningar.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Delsbo, Hudiksvall. Alternativt placeringsort Kista eller Västerås med resor till Hudiksvall ca 50%
Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:

Referens

2199801

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till