Jobbet Mjukvaruarkitekt till TietoEVRY i Umeå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mjukvaruarkitekt till TietoEVRY i Umeå publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Vi letar nu efter en senior mjukvaruarkitekt till TietoEVRY som vill forma lösningar till deras kunder. Du kommer att ingå i ett rutinerat team och själv leda delar av utvecklingsverksamheten. För att lyckas i rollen bör du därför ha några års erfarenhet, vara intresserad av det tekniska likväl som det sociala samt trivas i en ledarroll. Vi tillämpar löpande urval, tveka därför inte att söka redan idag.


Om tjänsten
TietoEVRYs medarbetare skapar framtidens IT-lösningar och är i framkant med den nyaste teknologin för att hjälpa sina kunder att förnya sin affär.
TietoEVRY ger dig möjligheterna att utveckla dina kunskaper och färdigheter i en inspirerande arbetsmiljö. Ta del av deras globala nätverk där de skapar värde för människor, samhället och organisationer.

Du erbjuds

• Ett företag som lägger vikt på ditt lärande och din utveckling
• Innovativt tänkande och tillvägagångssätt grundat i mångsidiga och inkluderande team
• Flexibla arbetssätt och arbetstider för att hjälpa dig med work life balance

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos TietoEVRY.

Arbetsuppgifter
I arbetet kommer du att ha en viktig roll inom utvecklingsverksamheten där du kommer att leda och organisera arbetet. Det är därför viktigt att du kan prioritera, organisera och fatta egna beslut utan att tumma på kvaliteten.

Du kommer till exempel att:

• Utveckla och förvalta en CI/CD-lösning för kunderna
• Utföra krav- och systemanalyser
• Leda mjukvaruutvecklingsarbetet och ge vägledning på projektnivå
• Arbeta proaktivt med riskidentifiering och riskreducering i samband med din arkitektur

Tjänsten passar dig som trivs i sociala miljöer och har ett gott bemötande samt positiv inställning i det du gör. Eftersom du kommer att vara med och leda utvecklingsverksamheten är det viktigt att du trivs i ledarrollen. TietoEVRY erbjuder dessutom en arbetsplats med många utvecklingsmöjligheter, något som bör motivera dig till att hela tiden utmana dig själv med ambitionen att utvecklas i rollen.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har minst 2-3 års erfarenhet inom yrkesrollen och har tidigare erfarenhet av arbete som mjukvaruarkitekt
• Har en utbildning inom datavetenskap, systemvetenskap, datateknik eller annan relevant utbildning på universitets- eller högskolenivå
• Har en god förmåga att förklara arkitekturen för kunder och produktägare
• kan uttrycka dig obehindrat, i både tal och skrift, i svenska och engelska

Vi ser det som ett stort plus om du tidigare har arbetat med en agil projektmetodik, då det är ett arbetssätt som genomsyrar TietoEVRY som arbetsplats. Vidare bör du ha kunskap kring programmering, från tidigare arbetsplatser såväl från fritiden. Som person har du en positiv inställning i allt du gör samt att du inspireras och motiveras av interaktion med både kunder och kollegor.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Placering: Umeå

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TietoEVRYs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Information om företaget
TietoEVRY är ett ledande mjukvaru- och tjänsteföretag i Norden.

De tror på en framtid där data är den viktigaste drivkraften för att skapa samhälleligt och ekonomiskt värde. I takt med att allt mer digitaliseras blir skräddarsydda personliga tjänster det nya normala och en framgångsfaktor för kunderna. Det innebär en kraftig ökad efterfråga på datadrivna innovationer och nya intäktsströmmar. Genom att utnyttja de nya möjligheterna i en datadriven värld är TietoEVRYs mål att spela en nyckelroll i den här förändringen och vara kundernas förstahandsval för affärsförnyelse.

Deras kunder är huvudsakligen stora organisationer som erbjuder ett brett spektrum av tjänster till företag, konsumenter och medborgare i Norden och världen.

Referens

15037537-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till