Jobbet Mjukvaruarkitekt till Tieto i Umeå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mjukvaruarkitekt till Tieto i Umeå publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Vi letar nu efter en senior mjukvaruarkitekt till Tieto som vill forma lösningar till deras kunder. Du kommer att ingå i ett rutinerat team och själv leda delar av utvecklingsverksamheten. För att lyckas i rollen bör du därför ha några års erfarenhet, vara intresserad av det tekniska likväl som det sociala samt trivas i en ledarroll. Vi tillämpar löpande urval, tveka därför inte att söka redan idag.


Om tjänsten
Deras medarbetare skapar framtidens IT-lösningar och är i framkant med den nyaste teknologin för att hjälpa sina kunder att förnya sin affär.

Du erbjuds

• Ett företag som lägger vikt på ditt lärande och din utveckling
• Innovativt tänkande och tillvägagångssätt grundat i mångsidiga och inkluderande team
• Flexibla arbetssätt och arbetstider för att hjälpa dig med work life balance

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Tieto.

Arbetsuppgifter
I arbetet kommer du att ha en viktig roll inom utvecklingsverksamheten där du kommer att leda och organisera arbetet. Det är därför viktigt att du kan prioritera, organisera och fatta egna beslut utan att tumma på kvaliteten.

Du kommer till exempel att:

• Utveckla och förvalta en CI/CD-lösning för kunderna
• Utföra krav- och systemanalyser
• Leda mjukvaruutvecklingsarbetet och ge vägledning på projektnivå
• Arbeta proaktivt med riskidentifiering och riskreducering i samband med din arkitektur

Tjänsten passar dig som trivs i sociala miljöer och har ett gott bemötande samt positiv inställning i det du gör. Eftersom du kommer att vara med och leda utvecklingsverksamheten är det viktigt att du trivs i ledarrollen. Tieto erbjuder dessutom en arbetsplats med många utvecklingsmöjligheter, något som bör motivera dig till att hela tiden utmana dig själv med ambitionen att utvecklas i rollen.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har minst 2-3 års erfarenhet inom yrkesrollen och har tidigare erfarenhet av arbete som mjukvaruarkitekt
• Har en utbildning inom datavetenskap, systemvetenskap, datateknik eller annan relevant utbildning på universitets- eller högskolenivå
• Har en god förmåga att förklara arkitekturen för kunder och produktägare
• kan uttrycka dig obehindrat, i både tal och skrift, i svenska och engelska

Vi ser det som ett stort plus om du tidigare har arbetat med en agil projektmetodik, då det är ett arbetssätt som genomsyrar Tieto som arbetsplats. Vidare bör du ha kunskap kring programmering, från tidigare arbetsplatser såväl från fritiden. Som person har du en positiv inställning i allt du gör samt att du inspireras och motiveras av interaktion med både kunder och kollegor.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: 1/6 eller enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Placering: Umeå

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på patrik.eriksson@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget
Tieto är ett ledande mjukvaru- och tjänsteföretag i Norden.

Det tror på en framtid där data är den viktigaste drivkraften för att skapa samhälleligt och ekonomiskt värde. I takt med att allt mer digitaliseras blir skräddarsydda personliga tjänster det nya normala och en framgångsfaktor för kunderna. Det innebär en kraftig ökad efterfråga på datadrivna innovationer och nya intäktsströmmar. Genom att utnyttja de nya möjligheterna i en datadriven värld är Tietos mål att spela en nyckelroll i den här förändringen och vara kundernas förstahandsval för affärsförnyelse.

Deras kunder är huvudsakligen stora organisationer som erbjuder ett brett spektrum av tjänster till företag, konsumenter och medborgare i Norden och världen.

Referens

15021813-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till