Jobbet Mjukvaruarkitekt/Team Lead till MaintMaster i Linköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mjukvaruarkitekt/Team Lead till MaintMaster i Linköping publicerad av MaintMaster Systems AB

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

MaintMaster ger dig en varm och inkluderande arbetsmiljö där vi gör saker som en familj. Vi är kulturellt drivna och vill bygga ett team där vi tillsammans arbetar pragmatiskt för att skapa kundnytta och en användarupplevelse i toppklass. Med kunderna i fokus uppmuntras all nyfikenhet som leder till en kontinuerlig utveckling av vår produkt. 

Vi vill nu bygga upp och stärka vår utvecklingsavdelning på huvudkontoret i Linköping. Vi söker en senior mjukvaruarkitekt med starka ledaregenskaper som kommer att vara en nyckelspelare i vårt teambygge och expansion. På sikt kan rollen utvecklas och kanske är du även vår framtida CTO eller utvecklingschef. Vill du följa med på, och driva, vår resa?

MaintMaster är den ledande leverantören av underhållssystem i Sverige och har kunder i 25 länder. Vi har en tydlig plan för de kommande åren och vet vart vi vill och hur vi ska göra det. MaintMaster verkar i en tid då Industri 4.0 blir verklighet med intressanta tekniker som IoT, Sensorer, Augmented Reality och Big Data. Smart underhåll är en av de viktigaste möjliggörarna för att nå nästa nivå inom tillverkning; utan fungerande maskiner är automatisering omöjligt.


ansvarsområde.

Vi vill ge våra kunder och användare kontrollen att hantera sitt eget system, utan programmering. Våra kunder behöver inte konsulter för att konfigurera MaintMaster, de kan göra det själva. Därför blir våra utvecklares jobb ännu mer inspirerande eftersom vi ständigt funderar på hur våra användare kan anpassa det vi gör till deras verklighet.


kvalifikationer.

Vi använder mycket teknik från Microsoft, hela vår backend använder Azure som plattform. Det är viktigt att du känner dig trygg med verktygslådan som erbjuds i .net, C# och hela Azure DevOps. Du har en vilja att se och förstå applikationen som helhet, användarnas situation och deras upplevelse. Tekniken får aldrig vara viktigare än användarupplevelsen.

Rollen som arkitekt/Team Lead kommer initialt att vara bred, vilket innebär att du behöver vara prestigelös och vill lägga fokus på det som verksamheten behöver. Under första halvåret kommer mycket tid bestå av att som utvecklare fortsätta arbetet med att färdigställa en redan påbörjad redesign av arkitekturen. Detta ger dig en intressant möjlighet att lära dig hela produkten samtidigt som du därefter får möjligheten att lyfta vår tekniska plattform mot nya höjder och staka ut vägen. Tonvikten ligger initialt på produktens design, men i framtiden får du gärna driva och äga systemarkitekturen.

Då vi är en växande utvecklingsorganisation ser vi att du kombinerar rollen som arkitekt med att leda utvecklingsteamet. Du kommer att vara delaktig i rekrytering av nya medarbetare för att bygga det bästa teamet. På sikt kan en roll som CTO eller utvecklingschef vara möjlig för rätt person. Det viktigaste är att du som sökande förstår att vi i dagsläget är ett mindre team där det krävs att du drivs av att bidra på olika plan. Samtidigt finns utrymme för dig att växa tillsammans med oss.

Vem är du?
Vi söker dig som vill ta ansvar och leverera. Du arbetar pragmatiskt där kundnyttan alltid står i fokus. Då vi söker en arkitekt med goda ledaregenskaper ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att leda utvecklingsteam och där du som ledare är inspirerande och vill lyfta teamet.

Vi erbjuder
MaintMaster erbjuder dig att avsätta fyra timmar för kunskapsutveckling varje vecka plus att vi tar del av konvent och seminarier. Gillar du att träna har vi även ett förmånligt friskvårdsbidrag och två betalda friskvårdstimmar i veckan. Utöver det har vi generösa pensionsavsättningar och en bra sjukförsäkring. 


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar MaintMaster med Randstad Technologies som är ett nischat rekryterings- och konsultbolag inom IT. För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Dejler på sebastian.dejler@randstad.se eller 0725-29 06 05.

Referens

201300418

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till