Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Mixblandare till SIA Glass jobb i Falkenberg på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Mixblandare till SIA Glass på Lernia

Mixblandare till SIA Glass

Lernia Falkenberg, Hallands län Heltid

SIA Glass är ett anrikt och framgångsrikt företag som står inför expansion!
Nu vill de förstärka med en duktig Mixblandare som vill vara med och bidra till företagets fortsatta framgångar. Är du redo för nästa steg i karriären? Sök idag och anslut dig till en arbetsgivare med fascinerande historia, hög trivsel och fantastiska produkter som tillverkas utifrån ett stort socialt ansvarstagande.

Om SIA Glass

SIA Glass AB är en del av Bertegruppen, Sveriges äldsta familjeföretag med anor från 1569. Glassmejeriet har funnits sedan 1961 med huvudkontor och produktion i Slöinge. SIA Glass utvecklar och producerar gräddglass av svensk färsk grädde samt sorbeter med hållbarhet som viktigaste ledord. Värdeorden: ärlighet, omtanke, innovation och Slöingeandan genomsyrar hela organisationen och verksamheten.

Läs gärna mer på: [ Link removed ]  

Arbetsuppgifter

Som Mixblandare ansvarar du för ett av de absolut viktigaste stegen i glasstillverkningen i SIA Glass produkter. Du kommer tillhöra en  team som tillsammans blandar olika produktmixer till SIA Glass fantastiska utbud. 
Att arbeta med mix är fysiskt krävande och även om du självklart har hjälpmedel får du räkna med en hel del fysisk hantering av såväl säckar som dunkar och tunnor. 

Efter hand att du utvecklas i rollen, och lär dig mer om processen, tillkommer fler arbetsuppgifter som t.ex.:

  • Ta ut prover för analys
  • Räkna ut recept
  • Smaksätta glassmixen till rätt smak

Du kommer även använda verksamhetens olika system till planering, lagerstyrning och dokumentation. Utöver detta ingår städning och hygienarbete i lokaler och med tillhörande utrustning. Sammanfattningsvis ett omväxlande arbete!

Formell kompetens

  • Goda tekniska kunskaper genom utbildning och/eller arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet från processindustri, gärna inom livsmedel
  • Goda datakunskaper och vana att arbeta med dator och enhet med touchskärm

Meriterande

  • Praktisk utbildning och intresse för teknik
  • Bakgrund inom livsmedel
  • Ledarerfarenhet

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som Mixblandare på SIA Glass behöver du gilla ett fysiskt och rörligt arbete samt vara praktiskt lagd. Du är noggrann och lämnar inget åt slumpen samtidigt som du inser när du behöver växla upp tempo. Du behöver ha ett driv och en vilja att utvecklas samt hantera problem som uppstår. Det är viktigt att du har lätt för samarbete och är prestigelös mot dina kollegor. Om du är SIA Glass nästa Mixblandare tror vi också att det är viktigt att du ser positivt på en vardag där det kan ske snabba omställningar som gör att du behöver byta fokus och vid behov göra en tempohöjning.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tjänsten är på heltid, visstid på 6 månader och efter det ges goda möjligheter för fast anställning.  Placering i Slöinge. Arbetet är förlagt tvåskift.

Tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att bli anställd direkt av SIA Glass. 

Information

SIA Glass har valt att samarbeta med Lernia Bemanning i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isabell Nilsson på mejl  [ Email address blocked ]
Du söker tjänsten via [ Link removed ] . Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut och vi ser därför att du ansöker så fort som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!


Lernia är vägen framåt!
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 179688