Jobbet Mimer söker driven systemutvecklare till Embedded-avdelning har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mimer söker driven systemutvecklare till Embedded-avdelning publicerad av Poolia

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning


Mimer Information Technology AB söker nu en målinriktad Embedded-utvecklare. Tjänsten är perfekt för dig som gillar problemlösning och vill skapa förståelse för helheten av en produkt men även få möjligheten att koncentrera dig på enskilda delar. Tjänsten är ett konsultuppdrag med möjlighet till en anställning direkt hos Mimer. Beräknat startdatum för tjänsten är i slutet av oktober.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att läsa din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som systemutvecklare hos Mimer kommer du att arbeta med fokus på Embedded-programmering, samtidigt som du får en helhetsbild av andra delar av vår verksamhet. Du kommer till stor del att jobba med problemlösning och konfigurering av kod. Detta inkluderar allt ifrån utredning av nya plattformar till optimering och test av en färdig produktportering.

Vem är du?
Mimer söker dig som har en kandidatexamen inom datavetenskap eller motsvarande. Vi ser även fördel i om du nyligen tagit examen och är redo för att utvecklas och växa tillsammans med oss. Viktigast är dock att du har ett stort intresse för programmering.

Vi ser gärna att du:
• Har erfarenhet av SQL
• Har ett intresse/ kunskaper inom algoritmer och datastrukturer
• Har erfarenhet inom programmeringsspråket C eller C++
• Kan ta egna initiativ och jobba självständigt för att nå dina mål
• Drivs av att hitta kreativa lösningar

Passar beskrivningen in på dig? Sök idag!

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Referens

57356

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till