Jobbet Miljökonsult till AK-Polygon har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Miljökonsult till AK-Polygon publicerad av StudentConsulting

Heltid
Solna

Arbetsbeskrivning

Vill arbeta som miljökonsult på Sveriges ledande bolag inom fuktutredningar? Då Har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Att arbeta som miljökonsult på AK-konsult är ett fritt och omväxlande arbete med stora möjligheter till vidareutbildning och utveckling.Som konsult på AK-konsult kommer du att bli en del av företagets miljöteam och dina arbetsuppgifter kommer att anpassas efter din kompetens och erfarenhet. Då enheten på företaget fortfarande befinner sig i en utvecklingsfas finns alla möjligheter till att vara med att påverka hur vi ska arbeta och tjänster vi ska erbjuda. Idag erbjuder de verksamhetsstöd i form av exempelvis miljöledning, revisioner och person på plats till miljöstyrning i projekt från program till drift samt självklart även miljöcertifieringar.

Företagets projektportfölj innehåller många stora och komplexa projekt, både avseende tid men även i storlek. Miljöstyrning i projekt kan ske i både ny- och ombyggnadsprojekt och innebär att du är miljöledare eller miljösamordnare för beställare eller entreprenör. Arbetsuppgifter som kan förekomma är att ta fram miljöprogram eller miljöplan, följa upp miljökrav under projektering, granska handlingar mot miljökrav t.ex. avseende materialkrav, ta fram rutiner för hur miljökraven ska följas upp under projektering/produktion/drift, stödja material gentemot materialdatabaser som Byggvarubedömningen men även gå miljö ronder och kontrollera frågor som kemikalie- och avfallshantering, fordons- och bränsle krav, fuktrisker, hantering av förorenad mark eller länshållningsvatten. Det är viktigt att du är tydlig, prioriterar de viktigaste frågorna först och ständigt tänker praktiskt och möjligt. I din introduktion går du parallellt med en erfaren konsult och får stöttning i dina första egna projekt om det krävs.
I vårt miljöteam är vi många om att jobba tillsammans så det ska alltid finnas en kollega att fråga. Då fuktfrågor ofta gränsar till miljö har vi förmånen att alltid kunna ta hjälpa av våra fuktsakkunniga kollegor. I de större projekten är det vanligt att vi jobbar tillsammans med en fuktsakkunnig alternativt med en fuktsäkerhetsansvarig. Resor kan förekomma i tjänsten.

Detta söker vi:

Vi söker dig som vill arbeta som konsult och som alltid sätter kunden i fokus. I rollen som konsult krävs att du har en förmåga att ta egna initiativ samt att du är flexibel. Vi ser att du har en utbildning som ingenjör eller liknande inom miljö eller bygg. Har du erfarenhet av branschen avseende Kvalitet-, Miljö- och Arbetsmiljöfrågorna från entreprenad, beställare eller konsultsidan är detta mycket meriterande. Det är en fördel om du har dokumenterad erfarenhet kring Miljöbyggnad, Svanen, BREEAM eller LEED certifiering

För att du ska trivas måste du vara en problemlösare som gillar utmaningar och som drivs av att hjälpa/samarbeta med kollegor och kunder. Då arbetet i regel kräver verifierande dokumentation är det viktigt att dokumentation är något som du ser som en självklarhet och inget betungande extra. För AK-konsult är det viktigt att det som står i dokumentationen återspeglar en verklighet som de ska hjälpa till att stötta och lösa. En av AK-konsults absoluta målsättningar är att ligga i framkant när det gäller miljö- och hållbarhetsfrågor i Sverige, därför är det centralt att du kontinuerligt vill utvecklas och lära dig mer. Låter det här som en tjänst för dig? Tveka inte, sök idag!

Om arbetsgivaren:

Polygon|AK är en del av Polygonkoncernen med totalt 2900 medarbetare fördelat i 13 länder. I Sverige är vi marknadsledande inom fukt- och vattenskador. Utöver det erbjuder vi också tjänster för temporär klimatkontroll samt fuktutredningar. Företaget är rikstäckande och har idag cirka 170 anställda utplacerade på ett 40-tal servicedepåer som täcker landet från Malmö i söder till Kiruna i norr och omsätter ca 200 miljoner per år.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43150

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

In House BI Developer Stockholm Nigel Frank International
Student Stockholm Hilti
IT administratör till Stockholm Stockholm Xllnc advice recruitment AB
First line support till servicedesk i Stockholm Stockholm Xllnc advice recruitment AB
Säljare Enköping Elgiganten AB
Systemverifierare Järfälla SAAB
Samhällsbyggnadschef Stockholm Sollentuna Kommun
Rikshem AB söker en ny Ekonomichef! Stockholm ogunsen executive search
Brand ambassador sökes för extrajobb! Stockholm StudentConsulting
HR-Partner till Filippa K Stockholm Academic Work
Atlas Copco söker junior HR-generalist Stockholm Academic Work
Nyutexaminerad GIS-specialist Stockholm Framtiden

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till