Jobbet Miljöingenjör för Malmö stads bullerarbete har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Miljöingenjör för Malmö stads bullerarbete publicerad av Malmö Stad

Heltid
Malmö
1 ansökan

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Frisk luft och rent vatten, bra mat, hälsosamma bostäder och en hållbar stad. Miljöförvaltningen har ett stort verksamhetsområde med en gemensam nämnare: miljön i Malmö. Genom tillsyn och kontroll av allt från livsmedelshantering och vatten, till luftföroreningar, buller och miljöfarlig verksamhet, arbetar vi för att förhindra skador på människors hälsa och på miljön. Vi tillvaratar också miljöintressena i samhällsplaneringen och driver arbetet för hållbar utveckling i kommunen. Vi svarar dessutom för konsumentvägledning och energirådgivning. På miljöförvaltningen arbetar 180 medarbetare.

Miljöförvaltningen samordnar arbetet med Malmö stads miljöprogram och handlingsplan och ansvarar för miljöövervakningen av luft, vatten och natur. Hur mår naturen i Malmö? Är luften tillräckligt frisk och är ljudmiljön i staden acceptabel? Det är vi som har koll på miljötillståndet i Malmös utomhusmiljö. En stor del av arbetet är koncentrerat till luft och buller. Vi utreder och kontrollerar hur Malmö ligger i förhållande till de lagkrav som finns, exempelvis miljökvalitetsnormer, miljömål och EU-direktiv.


Arbetsuppgifter

Till avdelningen sökes nu en ingenjör med specialisering på buller för omgående tillsvidareanställning. Som bullerexpert och sakkunnig inom området kommer du ansvara för utvecklingen av det strategiska arbetet med god ljudmiljö i Malmö stads samt att ta fram lösningar för att minska risken för exponeringen av farliga bullernivåer. Du kommer projektleda kartläggningen av omgivningsbuller med aktörer från övriga förvaltningar i Malmö stad samt ta fram information och utbildning för olika målgrupper. Du fungerar som rådgivare och granskare av bullerutredningar och kommer samarbeta inom Malmö och nationellt med de större städerna samt med olika forskningsenheter.


Kvalifikationer

Relevant ingenjörsutbildning eller motsvarande, med koppling till buller.

Erfarenhet av projektledning och arbete i en politiskt styrd organisation är meriterande. Väl insatt i bullerlagstiftning och erfarenheter inom arbetsmiljöforskning, ur ett miljö- och hälsoperspektiv. Förmåga och erfarenhet av att informera/utbilda och ta fram utbildningsmaterial samt har goda kunskaper i GIS och databashantering är meriterande.

Viktiga egenskaper för att lyckas i uppdraget är att du är kunnig och trovärdig samt har förmågan att kommunicera med olika aktörer. Du är bekväm med att tala inför och med andra människor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Du levererar resultat och har lätt för att hålla deadlines. Du kan lätt växla mellan olika arbetsuppgifter och omprioritera vid behov. Som person är du strukturerad och flexibel med ett stort tålamod.

Du är noggrann och har god förmåga att se möjligheter och hitta lösningar på olika utmaningar och att engagera andra i denna process. En förmåga att samverka och kommunicera på ett konstruktivt sätt är centralt, likaså förmågan att bygga förtroendefulla relationer. Du är drivande, kreativ och behärskar att arbeta med både helhet och delar. Du är strategisk och har lätt för att se kopplingar och sammanhang.

Svenska och engelska i tal och skrift.

Intervjuer kommer att hållas den 22 augusti.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Löneform: Månadslön.

Tillträde: 2018-09-17. eller enligt överenskommelse.

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2018-07-29

Referensnummer: MOA 1807

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. På miljöförvaltningen vill vi ha en jämnare könsfördelning och ser därför att fler män söker sig till förvaltningen.

I Malmö stad erbjuder vi anställning på heltid i enlighet med stadens riktlinjer.

I Malmö stad har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Referens

MOA 1807

Liknande jobb

Kalkyl-Inköp-Planering till SMA Syd Malmö Xllnc advice recruitment AB
Testingenjör New Business Product Test Lund Axis Communications
Projektchef till BCA Entreprenad Malmö Xllnc advice recruitment AB
Entreprenadingenjör till växande bolag i Malmö Malmö Xllnc advice recruitment AB
Kalkylator/ entreprenadingenjör Malmö Xllnc advice recruitment AB
Frontend-utvecklare Malmö Xllnc advice recruitment AB
Legal Counsel to Alfa Laval Group Legal Lund Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Mätingenjör till PK Road Lund StudentConsulting
Sjuksköterska till KRA Malmö Malmö Stad
Omsorgspedagog till LSS-boende Malmö Malmö Stad
Ekonomiassistent till PEAB Ängelholm Academic Work
.Net-utvecklare åt produktutvecklingsföretag Lund Nigel Frank International
Säljare Elgiganten Phonehouse Väla Ödåkra Elgiganten AB
Säljare Elgiganten Phonehouse Hässleholm Elgiganten AB
Operating Manager - Driftansvarig Löddeköpinge Elgiganten AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till