Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Miljö- och Hållbarhetsarkitekt till Sweco i Malmö! jobb i Malmö på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Miljö- och Hållbarhetsarkitekt till Sweco i Malmö! på Framtiden

Miljö- och Hållbarhetsarkitekt till Sweco i Malmö!

Framtiden Malmö, Skåne län Heltid
Vi söker dig som vill vara med och utforma framtidens hållbara samhälle tillsammans med Sveriges vassaste gäng. Här kommer du få arbeta med arkitektur med stort fokus på miljö- och hållbarhetsfrågor.

Låter det intressant? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Rollen som Arkitekt på Sweco är för dig som brinner för miljö- och hållbarhet och vill arbeta med hållbar arkitektur. Här kommer du som Arkitekt arbeta med projektering från tidigt skede där du får tänka fritt till projektering utifrån färdig idé. Som Arkitekt kommer du driva varierande och många olika projekt framåt utifrån klimatpåverkan med stort fokus på LCA-arbete.

På avdelningen är dom i uppstartskedet med att arbeta utifrån LCA och LCC och här kommer du få chansen att påverka samt forma avdelningen framåt med din kompetens och ditt ansvar för LCA-arbeten.  

I rollen som Arkitekt på Sweco kommer du ingå i ett kompetent och varierat team om 16 personer som idag arbetar med bland annat ljusdesign, tillgänglighet, hus- och inredningsarkitektur samt LCA- och miljöarbeten. Tillsammans utvecklar ni och utformarar framtidens hållbara samhälle!

Om företaget
Sweco är ett av Europas största konsultbolag med inriktning mot anläggnings- och byggnadskonstruktion, installationsteknik, arkitektur, infrastruktur, energi och miljö. Tillsammans ser ni till att samhället har tillgång till el och rent vatten, effektiv infrastruktur och hållbara byggnader. Det här är ett företag som vill se dig utvecklas, det är ett välkomnande och öppet klimat där dina åsikter uppskattas och du får ta mycket ansvar redan från start.

Hållbarhet i samhället
Sweco har länge arbetat med frågor som handlar om hur samhället kan bli mer hållbart. Som samhällsbyggare har Sweco stora möjligheter att påverka framtiden. Hållbarhet är därför att ta ansvar för de tjänster dom levererar, nu och i framtiden. Sweco strävar efter att göra FN:s samtliga 17 globala mål till en naturlig del av deras uppdragsverksamhet - allt från planering till utförande, från tanke till lösning.

Din profil
Förutom din erfarenhet som Arkitekt och LCA läggs stor vikt på din personlighet. Du ska vara driven och ha förmågan att se nästa steg i ditt arbete samt trivas i en roll med stort eget ansvar.

Nu söker vi dig som är utåtriktad, en god kommunikatör som trivs med att skapa nätverk som är hungrig på att ta nästa steg i din karriär.

Skallkrav:
- Högskoleutbildning med inriktning Arkitektur
- Minst 2 års erfarenhet som Arkitektur
- Erfarenhet av LCA-arbete
- Körkort B
- Svenska och engelska i tal och skrift

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Placeringsort: Malmö
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag!


.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000041504209