Jobbet Midsummer söker produktionstekniker! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Midsummer söker produktionstekniker! publicerad av Skill

Heltidsanställd
Järfälla
1 ansökan

Arbetsbeskrivning


Brinner du för teknik och innovation? Vill du arbeta i en internationell och expansiv miljö med produkter som bidrar till en bättre miljö? Vill du vara med och förändra solcells/energi-marknaden? Midsummer söker nu en driven produktionstekniker!

Om företaget
Midsummer har utvecklat ett koncept med integrerade tunnfilmssolceller på ett bandtäckt falsat plåttak. Med detta system kan solceller monteras samtidigt som själv plåttaket, vilket medför låga montagekostnader samt att solcellerna integreras väl med taket i övrigt. Utgångspunkten är ett falsat plåttak, Clix, som kvalitetsmässigt är att jämföras med bandtäck plåttak men som kan monteras av den händige lekmannen eller av en hantverkare. Både plåttaket och solcellerna kommer att produceras hos Midsummer i Järfälla med start under hösten 2018. För de kunder som önskar ett plåttak utan solceller så kommer Midsummer även att kunna leverera det.

Dina arbetsuppgifter
Som produktionstekniker kommer du arbeta med att producera och leverera plåttaket, med och utan solceller, efter kundens önskemål. Du kommer att ta emot förfrågningar från kunder och generera offerter. Vid beställning ansvarar du för att producera plåten i produktionsutrustningen, montera solceller i de fall det efterfrågas och ombesörja för leveransen till kund. När du inte arbetar med offerter eller produktion kommer du arbeta aktivt med att söka upp nya potentiella kunder samt med underhåll av maskinerna.

Din profil
För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna tror vi att du; - har en bakgrund från byggbranschen, gärna inom takentreprenad - är social och har arbetat med kundkontakt tidigare - har god förståelse för byggnadskonstruktion - har intresse av försäljningsarbete - har viss vana att arbeta med maskiner - har goda kunskaper i svenska och engelska Det är meriterande om du har erfarenhet från plåttak eller plåtslageri, exempelvis om du arbetat som plåtslagare tidigare. Som person är du nyfiken, initiativrik, driftig och positiv. Midsummer är ett företag med anställda från många olika kulturer och hörn av världen, vi förutsätter att du ser detta som berikande och trivs med att arbeta i ett internationellt team.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Malin Jangenteg, malin.jangenteg@skill.se. Väl mött med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3522

Liknande jobb

Verkstadsmekaniker/ Mekaniker Järfälla Karisma Rekrytering

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till