Jobbet Midsummer söker mekanikingenjör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Midsummer söker mekanikingenjör publicerad av Skill

Sista ansökningsdag
Heltidsanställd
Järfälla

Arbetsbeskrivning


Brinner du för teknik och innovation? Vill du arbeta med mekanik och samtidigt ta del av en internationell och expansiv miljö där det utvecklas produkter som bidrar till att rädda världen? Då kan du vara den person vi letar efter! För Midsummers räkning söker vi nu engagerade mek-ingenjörer!

Om företaget
Midsummer är ett ungt, snabbt växande företag i den expansiva solcellsbranschen. De utmanar den konventionella industrin med nytänkande lösningar genom att bygga specialdesignade, kompakta maskiner för tillverkning av flexibla tunnfilmssolceller. Den unika processen som säljs tillsammans med maskinerna möjliggör småskalig tillverkning av lätta flexibla solceller, som kan användas på t ex membrantak och fordon där låg vikt och tålighet är nödvändiga egenskaper. Maskinerna är extremt väl lämpade för kontinuerlig processutveckling, vilket bidrar till snabb utveckling och ständigt ökande verkningsgrad på solcellerna. Midsummer ser till att ligga i teknikens framkant genom att kontinuerligt driva forsknings- och utvecklingsprojekt, både tillsammans med andra aktörer och internt. Det kan handla om att t ex förbättra materialkvalitet och cellstruktur i den befintliga processen, ta fram nya alternativa material eller metoder, utveckla innovativa mekaniska lösningar, eller att sätta upp referensanläggningar för utvärdering av företagets produkter. De är idag ca 80 anställda och säljer allt på export.

Din profil
Vi söker dig med gymnasieingenjörsutbildning i maskinteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet där du har god teknisk vana. För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna ser vi att du har specifik erfarenhet av mekanik, vacuum och maskinbearbetning. Du har även god vana av ritningsläsning. Som person är du noggrann och driven! Du har en förmåga att se lösningar framför problem och är en samarbetsvillig lagspelare som ser till helheten och är lyhörd. Kunskaper i svenska eller engelska är ett krav. Även kunskap i det kinesiska språket är meriterande om du är intresserad av att installera de maskiner du byggt. Att du är en god kommunikatör, även på teknisk nivå, är därför även en förutsättning för tjänsten.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag! Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Elin Östlund, elin.ostlund@skill.se. Väl mött med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3410

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till