Jobbet Midsummer söker el-konstruktör! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Midsummer söker el-konstruktör! publicerad av Skill

Heltidsanställd
Järfälla
1 ansökan

Arbetsbeskrivning


Brinner du för teknik och innovation? Har du erfarenhet av el-konstruktion, är redo för nästa utmaning och vill arbeta som konstruktör i en internationell och expansiv miljö? Då kan det vara dig vi söker!

Om företaget
Midsummer är ett ungt, snabbt växande företag i den expansiva solcellsbranschen. De utmanar den konventionella industrin med nytänkande lösningar genom att bygga specialdesignade, kompakta maskiner för tillverkning av flexibla tunnfilmssolceller. Den unika processen som säljs tillsammans med maskinerna möjliggör småskalig tillverkning av lätta flexibla solceller, som kan användas på t ex membrantak och fordon där låg vikt och tålighet är nödvändiga egenskaper. Maskinerna är extremt väl lämpade för kontinuerlig processutveckling, vilket bidrar till snabb utveckling och ständigt ökande verkningsgrad på solcellerna. Midsummer ser till att ligga i teknikens framkant genom att kontinuerligt driva forsknings- och utvecklingsprojekt, både tillsammans med andra aktörer och internt. Det kan handla om att t ex förbättra materialkvalitet och cellstruktur i den befintliga processen, ta fram nya alternativa material eller metoder, utveckla innovativa mekaniska lösningar, eller att sätta upp referensanläggningar för utvärdering av företagets produkter. De är idag ca 70 anställda och säljer allt på export.

Dina arbetsuppgifter
Som el-konstruktör kommer du att jobba med förbättringar på befintlig maskin samt konstruktion av nya maskiner och annan teknisk utrustning. Du arbetar i tätt samarbete med produktions- och teknikavdelningar. Det befintliga verktyget är EPLAN. Arbetet innebär tekniska beräkningar, upprätta ritningar, kabelspecifikationer samt arbetsritningar till våra tekniker och underleverantörer. Du kommer också delta i att stödja och driva projekt. Arbetet är varierande och innebär kontakter med såväl kunder och kollegor och leverantörer. Du arbetar självständigt men även i team och projekt. Du kommer att få jobba med duktiga medarbetare som ligger i framkant när det gäller tekniska lösningar. Midsummer kan erbjuda dig en spännande och utmanande roll som konstruktör.

Din profil
För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna tror vi att du; -är ingenjör/civilingenjör inom el-konstruktion eller har motsvarande relevant arbetslivserfarenhet -har erfarenhet av EPLAN eller något liknande elkonstruktionsprogram -har erfarenhet att självständigt rita/konstruera lågspänningsanläggningar i CAD-system -har erfarenhet eller utbildning inom kvalitetsarbete, processer och dokumentation -har goda kunskaper i svenska och engelska Kan du dessutom bocka av något eller några av följande så är du lite av en drömkandidat för oss! oMinst 3 års dokumenterad erfarenhet av elkonstruktion oGod kännedom om säkerhetskrav, standarder och regelverk rörande elutrustning i maskiner oKännedom om styrning av elmaskiner oErfarenhet av Monitor Som person ser vi att du är noggrann, har stor drivkraft och god affärsmässighet. Du brinner för teknik och älskar att jobba med förbättringar.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvariga rekryterare Malin Jangenteg, malin.jangenteg@skill.se. Väl mött med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3652

Liknande jobb

Digital Architect Västerås ABB
Säljare sökes ! Stockholm Elgiganten AB
Byggarbetsledare sökes Västerås Framtiden
Redovisningsekonom till Nacka Stockholm Brightby
Redovisningskonsult till centrala Stockholm Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Junior Testledare sökes direktrekrytering! Stockholm StudentConsulting
CUSTOMER SUCCESS MANAGER TILL EPISERVER Stockholm Academic Work
Tekniker till bolag i framkant Stockholm Renegade Rekrytering
VA-strateg Stockholm Unik Resurs
Fastighetstekniker till ledande företag inom fastighetsdrift! Stockholm MTX Rekrytering & Bemanning AB
Upphandlingsassistent till kommun i söderort Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Administratör till kommun i norrort Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Bostadsrättsförvaltare till JM Bostad Stockholm Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till