Jobbet Metodikutvecklare elektronik har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Metodikutvecklare elektronik publicerad av Axis Communications

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Sweden - Lund

Arbetsbeskrivning

Referensnummer: 2738

Inom Axis Communication AB har vi flera elektronikutvecklingsteam som arbetar med våra olika produkter. Alla teamen har en stor frihet i att arbeta med de hjälpmedel och arbetsformer som bäst lämpar sig för just deras behov. Samtidigt som vi har dessa team har Axis också ett behov av att samordna och skapa effektiva processer kring de moment som är generiska och som av olika skäl kravställs centralt samt kring vår gemensamma utvecklingsmiljö med tillhörande verktyg.

Axis söker därför en erfaren och driven person som vill vara med och påverka vår elektronikutveckling. Du kommer att arbeta med spännande frågor som hur vi ska utveckla våra arbetssätt och vilka verktyg vi ska ha. Vilka teknikområde är i framkant och vad behöver vi ta i beaktande för att även framgent vara ledande inom vårt område?

Tjänsten är placerad i organisationen för Development Services och du kommer att arbeta i vårt systemstödsteam tillsammans med personer som har liknande arbetsuppgifter inom andra teknikområde. Det dagliga arbetet sker tillsammans med gruppchefer och seniora medarbetare på våra elektronikavdelningar med frågor som berör både utvecklingsprojekt här och nu samt framtida frågeställningar. Till din hjälp har du även super-users och specialister som representerar olika funktioner i organisationen.

Vem är du?
Du som söker är förmodligen civilingenjör inom elektronik - hårdvaruutveckling och har erfarenhet från flera olika teknikintensiva bolag. Du har lärt dig hur det går till samt sett både bra och dåliga saker. Du har själv en gedigen teknisk bakgrund från elektronikutveckling och ser utvecklingsarbetet från ingenjörens synvinkel men ser även att det går hand i hand med företagets behov. Samtidigt som du brinner för att skapa förutsättningar för att utveckla elektronik på bästa sätt ser du både den tekniska och kommersiella sidan av utvecklingsarbetet. Du ser det som naturligt att hjälpa och instruera kollegor och har förmågan att kommunicera och interagera med olika funktioner i en större organisation.

Arbetet bedrivs dels i projektform av typen att hantera specifika engångsinsatser samt löpande i form av stöd till utvecklingsenheterna.

Ansök nu!
Axis inser vikten av en blandad personalstyrka. Vi vet att olikheter i våra grupper och i vår organisation skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativitet som är en förutsättning för vår framgång. Vill du växa med oss?

För mer information vänligen kontakta Magnus Bondesson, Engineering manager Tools, Design and Technologies på telefon +46 46 272 11 04. 

Den här rekryteringen sköts av Axis. Vi undanber oss därför hjälp från utomstående aktörer.

Referens

2319555

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till